Články&Eseje

Krollí říkanka, aneb jak se stát správným krollem Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 24

Než půjdeme k samotné říkance, tak se naučíme pár kroků k tomu, jak se stát krollem, aby jste tuto říkanku procítili celým tělem.


1.krok – Vtělte se do role krolla. Zkuste jako on přemýšlet a chovat se tak. Pokud Vám to nejde, tak si představte dejmetomu opici, prodlužte jí uši do špičky, nechte jí asi ještě 2x tak narůst a dejte ji do ruky kyj. (Takovej ten klacek). Jestli Vám to vyšlo, tak blahopřeji, ale vono bejt hnusnej není zas tak těžký. Každopádně blahopřeji.


2.krok – Tady jde o Vaše IQ. Už jste hnusný a velký. Teď jde o to bejt blbý. Dáme si takový příklad na uvedení Vašeho IQ (respektive krollovo): 3+1=1. Hned na první pohled je to naprostá kravina, ale Vy jste teď blbý, takže je to naprosto správný příklad. Nesmíte si uvědomovat, že je to blbě, protože Vy věříte tomu, že to je dobře a nejenom to Vy v to doufáte celou myslí, pořád na to myslíte, až ve Vás nezbyde jediná pochybnost o tom, že by to nebyla pravda. Kdybych to před Vámi řekl, tak by jste mi hned rozbili h…, no dobře hubu, protože je to správně a Vy byste za to položili život. Takže milí krollíci. Kolik je 3 + 1 no, vždyť to víte, dotoho, ano správně jedna. Pokud se Vám povedlo v to uvěřit a nebyly ve Vás pochybnosti, tak jste totální magoři, ale právě o to jde. Nyní Vaše IQ rapidně klesá. (rapidně=hodně).


3.krok – Ale ještě než dočista zkrollovatíte (zblbnete) musíme se naučit, alespoň částečně, abecedu. Jak na to? Našpulíme pusu a vydáváme zvuky jako při bitvě, ale snažíme se je trochu „tvarovat“. Jdeme na to. Takže: A – á B – bé C – cé D – dé E – é F – ef … … No fuj, kterej blbec toto vymyslel??? Raději přejdeme na samotnou říkanku. (Přitom musíte vydávat ty zvuky, které jsme se teď učili.)



Říkanka:
Zabijeme zajíce,
srnky i opice.
Ten kdo se nám postaví,
prohraje a brzy to ví.
My ho totiž zabijem, sežerem a vyblijem,
a pak se z toho u ohně zase radujem.

4.krok – (Pro chytřejší a učenlivější krolly). Tleskáme si do rytmu a to následovně. Za – tlesk – bi – tlesk – je – tlesk – me – tlesk – za … Víte vůbec, co to znamená tleskáme? Ne? No dobře. Takže: Máváme rukama (to čím držíme kyj) vzduchem, jako když chceme dát facku skřetovi a přitom se snažíme ty ruce strefit do sebe. Jestli se vám to povede vyjde divný skřek.



Pokud jste všechno toto zvládli, tak je to jen důkaz toho, jak je lidstvo blbý, ale co, vždyť to patří k životu. Ale Vám radím, než půjdete do škol, do prací, do hospody nebo do Night clubu, aby jste si zase vrátili sví IQ na normal, protože každý malý dítě ví, že 3 + 1 jsou 4.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je to dobré, ale malo byť v hlode. Ale ja to vtipné, zábavné, výborné. Rozhodne to má mať 5*. Páči sa mi to, je to originálne, ale aj niečo také tu už bolo. (nie rovnaké, ale podobné). Ale aj tak 5*.


 Uživatel úrovně 0

Opravdu musím říct, že se mi to docela líbilo. Možná je to tím, že jsem měl před chvílí nějaky to pivko :-) Vřele to doporučuji, člověk se pak do toho lépe vžije.

S přáním nekonečné inspirace ObrLuda


 Uživatel úrovně 0

Heh, no je to celkom pekne, ale nic extra, hlavne ta basnicka je slaba, ale nakoniec, co chceme od krolla aby sa naucil Sladkovica..?


 Uživatel úrovně 0

Je to fajn, humoru není nikdy dost! Líbí se mi to a asi to dám přečíst všem svým hráčům.


 Uživatel úrovně 0

no toto je fakt vystizne...
poznam jedneho krolla...to je presne ako v opise...takze co viac dodat... :-)


 Uživatel úrovně 0

Klidně bych dal 3 za nápad a 1 za snahu (3+1 = 1, že?), ale je to takovej lepší průměr.... mám rád ironii (opravdu hodně)... dejme 4, ju?


 Uživatel úrovně 0

No, radšej budem citovať...

Básničke je asi totálna kravina, ale naopak ma dostal humor okolo toho, takže dávam 3*

s úctou Cefeus

koniec citátu


 Uživatel úrovně 0

Eee, co být to poslední, já kroll, já nepřečíst-kdo mě naučit...
Velice povedené!Opravdu jsem se po dlouhé době pořádně zasmála!
S pozdravem Hitomi


 Uživatel úrovně 0

Hmm, doufám, že ti chytřejší před tleskáním odložily ten kyj...

S pozdravem S.A.Terátor


 Uživatel úrovně 0

No myslím, že trochu učenlivejší kroll ako som ja by to aj mohol pochopiť (aspon dúfam, zároveň verím, že som to pochopil dobre...). Mne sa to páči, len tak vedieť lepšie ako ide ten rytmus, k riekanke... :)