Zloděj

Lupičská vesta Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 37

Použití Lupičovy vesty: Každém Lupičovi se už určitě stalo, že byl prohledáván kvůli cennostem které ukradl ať už ve městě, stráží, nebo jinde svým druhům.A tak předsedové zlodějských klanů zaplatili alchymistům a ty jim vyrábí tyto vesty se skrytými kapsami a pastmi.


Popis vesty:
Je to obyčejná kožená vesta zpravidla černá s OČ +1 a 10 skrytými kapsami ve kterých je zabudován magicý zámek otvíraný heslem ,kapsy jsou tak šikovně ukryté že je nenajde nikdo ani kdyby se snažil sebevíc.



zabudované pasti:
ŠIPKOVÁ
JEDOVÁ
ve vestě jsou kapsy s rozměrem
5×5 coulů ta je tam 7×
10×5 coulů ta je tam 2×
10×10 coulů ta je tam 1×


Pasti šipkové: Jsou zabudovány v bocích vesty v úrovni žeber spouští přitlačením na bok vesty po použití lze nabýt jakoukoli šipkou do obyč kuše (malé) UČ apod. má stejné jako kuše (malá) kromě dostřelu ten je 5, 10, 13. Pokud někdo dotyčného prohledává je 15% šance každé kolo že ji spustí.


Past jedová:
Je umístěna na přední straně vesty dotyčného v úrovni hrudníku spouští se dotykem z onoho místa vyteče jed který působí zranění kyselinou se silou odl-8-2k6 životů/1k6 životů. Při prohledávání lupiče je 15% šance že ji někdo spustí.


Jak ji získat:
Získá ji zloděj při rekrutování na Lupiče za cenu 3000 zlatých pokud ji ztratí může si ji znovu koupit za cenu 4500 zlatých.Ceny vest se neliší podle velikostí.

Elwin

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Docelá slušná věc, ale připadá mi trochu nedopracované ty šipky ve vestě, to se můžeš taky píchnout sám, a nebo tímm jedem zranit, když budeš potřebovat být někde hodně obratný, takse to může spustit.


 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Nápad je dobrý ale pokazil si to tymi pascami. Páčilo sa mi to hodnotil som to na 4* ale ked som sa dostal k pasciam tak som zmenil názor. Ako môže byť vo veste pasca??? Je to nezmysel. Teraz by som dal 3*.Inak dalo sa to spraviť aj lepšie.

Zarok


 Uživatel úrovně 0

na nic


 Uživatel úrovně 0

Přesně, ujde to. Nic víc, nic míň.


 Uživatel úrovně 0

Docela dobré


 Uživatel úrovně 0

No ujde to, celkom dobrý nápad...


 Uživatel úrovně 0

No řekl bych že když ta šipková past nemíří tak bude mít oproti lehké kuši Ú.Č. alespoň o 2 menší Jinak je to dost blbost. Dávám 2*


 Uživatel úrovně 0

Nepoužitelné...myslíž že strážím co budou mít jenom podezření to nebude divné když spustí past? Navíc mi to připadá jak kdybych sebou nosil železářství...


 Uživatel úrovně 0

-Mithril tak to si chudák já měl už na 4. levlu 500