Zloděj

Rilondský ježek Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 65

Ježka tvoří čtyři ostré ocelové hroty. Pokud dopadne na zem, leží na třech z nich a čtvrtý je kolmo vzhůru. Zloděj je za sebe může naházet aby zdržel pronásledovatele. Každý kdo na ježka šlápne ztratí jen 1-3 životy, ale několik dalších dní nemůže došlápnout na zraněnou nohu. Ježka lze navíc namočit do některého z jedů (nebo ho nechat trochu zrezavět...). Vyrobit ho dokáže většina kovářů, ne každý se k tomu ale propůjčí. Většinu se dá koupit na černém trhu. Jeho cenu určuje zejména postih za výrobu (v Rilondu vám za to useknou ruku).
Ježek váží 1 minci (50 gramů) a do koženého váčku se jich vejde deset až patnáct.
Šance, že pronásledovatel na ježka šlápne je ve tmě 10% a zvyšuje se o 10% za každého dalšího na čtverečním sáhu, na světle je poloviční. Pokud pronásledovatel o ježcích ví a dává si pozor, může se jim bez potíží vyhnout (trochu ho to zpomalí).

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Je to zaujímavé. A celkom dobre napísané ale mohlo to byť lepšie, oveľa lepšie. Takto by som to hodnotil 2* alebo 3*.

Zarok


 Uživatel úrovně 0

mi se to libi pouzivam to a uz mi to parkrat zachranilo kuzi


 Uživatel úrovně 0

Corwin45A: Ano, bohužel. Ale nechme hádání se. Přeji mnoho úspěchů při dalším psaní a doufám, že se ti nic podobného už nepřihodí.
Pokud mé přízpěvky do diskuze vyzněli útočně, tak se omlouvám, byla to jen přirozená reakce na něco co na první pohled připomíná plagiát.
S úctou Aldarix půltemný


 Uživatel úrovně 8

Já se nehádám o hodnocení a že je to moje chyba chápu. Jen se snažím přesvědčit vás že jsem to neopsal. Bohužel to tak vypadá.


 Uživatel úrovně 0

Hele, můžeš si za to sám. V modulu Zlatá pavučina je uveden tento předmět.
Je tam řečeno, že je k dostání převážne v Rilondu.
Je možný, že jsi Zlatou pavučinu nečetl, ale bohužel nám to nemůžeš dokázat. Zato důkazů o tom, že jsi ji četl je v příspěvku habaděj.
Kdybys to dal třeba do MS tak by tě na to někdo upozornil a ty by ses rozhodl pro jinný předmět.

Mé hodnocení je tak nízké protože:
a) Vypadá to jako pamflet a když jsem to četl, tak jsem si hned vzpomněl na Zlatou pavučinu.
b) I kdyby to pamflet nebyl, neměl jsi používat názvy z Asterionu.
c) Jelikož jsem něco PŘESNĚ takového četl ve Zlaté pavučně, je tento příspěvek zcela nepoužitelný (pro mě...)

Bohužel, i kdyby byla pravda to co tvrdíš nikomu to nedokážeš, můžes jen doufat, že ti někdo tvou verzi uvěří a ohodnotí to lépe než-li já.


 Uživatel úrovně 8

Aldarix: Rilond mám z Písků proroctví, je možné že je ježek popsaný v nich ale já ho tam nenašel.


 Uživatel úrovně 0

Corwin45A:
Měl bych jeden dotaz, když jsi to teda nezkopíroval z Asterionu-Zlatá pavučina: Kdes vzal ten Rilond? Ve Zlaté pavučině je tento předmět popsaný slovy Rilondského obchodníka, který ho nabízí v jednom nástěném pamfletu, takže: Nezdá se ti to jako velká náhoda, že použiješ nejen podobný předmět, který byl publikován na Asterionu, ale i název Asterinského města ve kterém se ta věc dá sehnat?


 Uživatel úrovně 8

Kiwara: Je zajímavé že redaktor nemusí znát všechny moduly, ale já zjevně ano. Tahle věc prostě REÁLNĚ existovala a najdete ji všude možně. Je mi líto jestli to vypadá opsané ze Zlaté pavučiny, ale to není moje chyba.


 Uživatel úrovně 0

To co napsal Aldarix je naprosto výstižný.
Todle asi vážně neobhájíš....
Musím dát 0 protože nesnáším lidi co kopírují


 Uživatel úrovně 0

Komplet zkopírovaný. Hnus. Něco tak drzého jsem ještě neviděl.
Když to je z Té knihy "Dějiny římského vojska (Fortuna print, 1992)" tak jak vysvětlíš ten Rilond? Že by římaní měli města kousek od Rychlých dun?
Tohle neobhájíš , je to zkopírovaný, téměř slovo od slova a ty se ještě hájíš nějakou knihou o římanech. Máš jediný šťestí-že nemůžu brát reputaci. Protože kdyby jo, Ty, bys byl v háji.
Aldarix půltemný