Zloděj

Maska Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 48

    Maska
    Maska je kouzelný zlodějský předmět. Umožňuje vzít podobu tváře jiného humanoida, který je stejné velikosti nebo je o jedno třídu větší či menší. Zloděj také mluví hlasem postavy jejíž tvář má. Maska, když je nabita má 12 magů. Masku nabíjí alchymista a to tak, že na vložení jednoho magů potřebuje další dva. To znamená, že aby byla maska nabita je celkem potřeba 36 magů. Ke změně tváře je potřeba 2 magy na směnu a 1 na každou další směnu. Toto platí pokud je postava stejné velikosti, pokud se liší o třídu, pak je potřeba 3 magy na směnu a 2 na každou další. Maska je dřevěná a váží 30 mincí. Pokud jí zloděj někde najde, neumí s ní automaticky pracovat, musí ho s ní někdo naučit pracovat. Výcvik na používání masky trvá tři dny. Je ho možno podstoupit i v rámci výcviku při přestupu na vyšší úroveň. Může se, ale stát, že váš mistr s ní nebude umět pracovat a zdaleka neplatí, že každý zloděj má jednu masku. Na černém trhu se její cena pohybuje kolem 5000 zlatých, ale cena se může i vyšplhat o moc více, záleží na tom, kde se nakupuje. Toť vše.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora,

Keby to bolo viac prepracované a neboli tam zbytočnosti, ktoré kazia celkový dojem (napr že postava bude 1 triedu velikosti väčšia) Tak je to OK.


 Uživatel úrovně 0

Nepropracované!
Jak se Maska uchytí na tvář? Úchytem jako na brýle? Gumičkou? Látkou? Maska váží 1.5 kg (30 mn) takže by mělo být upevnění vysvětleno. Popřípadě z jakého je dřeva, že je Maska tak těžká (je to opravdu dost)
Chaos…
Kdo ji vyrobil? Je to artefakt, mag. předmět?
Schopnostem Masky je cena úměrná.
A co příběh, historie?
Jak jsem řekl, nedopracované, nepropracované…
Hodnotil bych 1* za nápad.


 Uživatel úrovně 0

Docela cool nápad. Až na tu velikost. To je podle mě blbý. Dávám za tři.


 Uživatel úrovně 0

Podle mě je to docela dobré, snad je tu jen opravdu ta nevýhoda toho, že může přerůst.


 Uživatel úrovně 0

Změna obličeje - budiž.
Změna hlasu - budiž.
Ale abych si dal masku na xicht a čekal že jako hobit přerostu Krolla...tak na to je ta maska ještě levná...


 Uživatel úrovně 0

Mozna bych ubral na money, jinak je to skvele.


 Uživatel úrovně 0

No jo kurňa, ale kdo jinej tě s ní naučí makat, když už ne mistr. Je to pěkný, ale když tu masku budou mít všichni tak kdo se v tom má potom vyznat! čau kámo


 Uživatel úrovně 0

Je to blbost.


 Uživatel úrovně 0

Neni to nejhorsi.
Kdyby sis pohral,dalo by se to i pouzit:)


 Uživatel úrovně 0

Musím souhlasit s ccrewem. Dávám 3*