Zloděj

Suverenita Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 18

"Když půjdete dost sebevědomě a suveréně nikdo vás nezastaví."

Pravděpodobnost: 3+(2*úroveň) + CH

Tato schopnost umožňuje zlodějovi dostat se z těch nejneuvěřitelnějších trapasů a situací. Pokud zloděj uspěje působí na své okolí tak sebevědomě a suveréně, že může klidně projít kolem stráže, uklidnit rozzuřený dav či beztrestně pozdravit krále lidovým způsobem (Čau, Pepo!) atp.

Nic z toho však není stoprocentní ani při úspěchu. "Cíl" (tj. všichni, na koho momentálně zloděj působí) si hází na past int-8-neúčinkuje/účinkuje. Neúčinkuje znamená, že zloděj sice provedl, ale cíl se chová, jako kdyby se to zloději nepodařilo (suverenita). Pokud u "cíle" nastane totální úspěch, tak suverenita účinkuje absolutně opačně (zloděj působí jako nicka nebo drzý spratek. Na 16. úrovni je past 9, na 26. je 10 a na 36. je 11.

Thanks to: můj sešit, kterej to všechno snese; ten kdo to uvolnil do oběhu; všem, kteří tomu dají alespoň 1* a největší díky patří Mavevovi, který mi s tím pomohl.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Zdá se mi to dost málo propracované... nápad není úplně špatný, možná kdyby se to promyslelo, rozvedlo a víc rozepsalo, tak by z toho byla i celkem dobrá dovednost... Určitě by nebylo na škodu napsat jeden odstaveček na začátek ve formě příběhu, kde názorně předvedeš, jak se něco takového dá použít... ve stavu, v jakém je to teď, bych nehodnotila příliš vysoko...

S pozdravem
Samantha


 Uživatel úrovně 0

No nevím, když pozdravíš krále, tak je tam asi rozdíl, mezo králem a nějakým šaškem. Možná nějaká tabulka podle vrstev by se tady hodila, ale to zas až tak nevadí. Pak je škoda, že to není více rozepsané, no, ale asi už to víc nešlo. Trochu piblížit pravděpodobnost úspěchu a bylo by to fajné.


 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Celkom dobrý nápad ale rozhodne sa to dalo viac rozpísať. potom by to bolo úplne v poriadku.

Zarok


 Uživatel úrovně 0

zajímavá věcička


 Uživatel úrovně 0

Nápad neni špatný, zpracování ano...
Ale líbí se mi to. párkrát mi tato schopnost už pomohla- dostat se někam bez vstupného a podobně ... : )


 Uživatel úrovně 0

ja bych upravoval past podle situace a podle osobnosti


 Uživatel úrovně 0

jo presne tak! odrudy pro ruzne odrudy zlodeju.. a souhalsim s tim rozpracovanim je to pekne ale nenapadnost uz vymysleli pred tebou ..


 Uživatel úrovně 0

Poděkování je zavádějící, hlavně to s tím „kteří tomu dají alespoň 1*“. Proč chceš 1*? Respektive proč píšeš jednohvězdičkové příspěvky? Vždyť kdyby sis s tím dal více práce a věnoval tomu více času, určitě by to dosáhlo až na 5*, protože je zajímavý nápad, který určitě využiji, připadá mi to jako „odrůda“ Nenápadnosti, a takové „odrůdy“ jsou potřebné u každého zloděje.


 Uživatel úrovně 0

Totiž, nelíbí se mi zpracování, taky mi přijde, že když pozdravíš krále, tak tam by se ta past měla dělat podle situace, je to takové nereálné..


 Uživatel úrovně 0

Jak píše Alcator, s tou pastí to také nevidím moc reálně. A past by se podle mne neměla zadávat na pevno 8,9,10,11 dle úrovně ale měla by být také trochu upravena dle CHA daného zloděje.