Zloděj

Dýka zloděje Luka Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 46

To je speciálě vyrobená dýka:

Rukojeť je vytesána z tvrdého dřeva, vevnitř je však dutá. Dutá je proto, že se do ní dá vlévat jed, nejlépe kurare. K tomu je však přispůsobeno i její ostří- je v něm několik malých, nepatrných dírek, kterými jed proudí ven. Navíc je vyrobena z velmi kvalitní oceli.

Parametry pro dýku jsou:
SZ 2/Útoč 2/ OZ -2.
Váha: 1 mn (bez jedu).
Cena: 5 zl


Není to nic extra, ale může se to hodit...

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Takže zpracování na pár vteřinek.. No jinak ten jed dle tvého popisu by se mohl vylít kdykoli.. Dutá čepel.. To je hrůza. Bylo by to strašně nevyvážené. Když tam bude jed bude to mít úplně jinou hmotnost než bez jedu. Pak by ta vyváženost nefungovala už vůbec..


 Uživatel úrovně 1

je to dobré je to díka pro zloděje s jasným účelem zabít, zabít, zabít...


 Uživatel úrovně 0

Ahoj

Mám stejný názor, jako Zarok a jistě mnoho dalších. Nápad je to super, ale chtělo by to zpracování na několik hodin, a ne na minutu.

Athos


 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Nápad je OK, ale spracovanie nič moc. Keby si to viacej rozpísal mohlo to byť lepšie.

Zarok


 Uživatel úrovně 0

dobrej nápad ale moc krátký


 Uživatel úrovně 0

Co to je tohleto? Já se ms i vždycky myslel, že se sem dávají originální věci, který mají svou vyjímečnost a nějaký vlastní nápad. Tohle fakt ne. Myslím, že by si mohl mít dobré nápady, ale musíš to mnohem víc rozepsat a dát tomu něco aby to opravdu zaujalo.


 Uživatel úrovně 0

ach-jo, takový takový příspěvky "miluju". hm, vždyť s tím by tě nepochválili ani v dílně... Vůbec takovýto příspěvky neschvaluju§ Nelíbí se mi!Kdybych měl možnost hlasovat... asi bych se jí vzdal...


 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Možná bych mohl napsat jen "zdravim" vystihovalo by to dýlku tohohle díla. Nepropracovaný, vodfáklý. Radim autorovi se poradit třeba Desaanem nebo prokletým dilvishem.

Resyf


 Uživatel úrovně 0

Neoriginální a jako vždy u špatných příspěvků také nedodělaný a "suchý" příspěvek.


 Uživatel úrovně 0

Mohl by mi někdo vysvětlit, proč 4 zl změní předmět tak, že má +2 útočnost, je vyroben z kvalitnějšího materiálu a ještě se někdo pitlá s vytvořením otvoru a malých dírek? Za 5 zl?