Zloděj

Magické rukavičky Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 68

Magické rukavičky

To si takhle jednou starý alchymista Hapubábum chtěl připomenout, jak vlastně za mládí vyráběl ty skvělé a neocenitelné předměty. A tak se rozhodl, že vyrobí elfí boty. No jo, ale co to nevidí, do jeho magie se musela vloudit nějaká chybička, protože vytvořil prosté rukavičky. Ty rukavičky neměly žádné tkaničky a už vůbec ne neprošoupávající se podrážku. S ohrnutým nosem je vyhodil do popelnice. Inu rukavice putovaly. A putovay tak dlouho, až se dostaly do rukou Dontkillmea, proslulého zloděje, známého svou odvahou. To on rozeznal jejich pravou moc a to on je jako 1. dal na patentový úřad. Zvláštní bylo, že hned po něm na úřad přišel týpek s velmi podobnými rukavičkami. Myslím, že se jmenoval Zimerrmann, nebo tak nějak. A tak se Dontkillme dostal do slušného balíku peněz a stal se bossem jedné velmi mocné gildy. Teď, když už je alchymista Hapumbábum mrtvý, je škoda, že se ani nedozví o síle tohoto magického předmětu, který lze koupit jen na černém trhu a jen za zvláštních okolností.

Popis
Jsou to tmavě modré sametové rukavičky. Nevypadjí nijak zvláštně, avšak sálá z nich magie. Cenu ať si udá PJ.

Vlastnosti
1. Zlodějovi ve tmě nejsou vidět ruce, proto si přičítá + 5% ke schování se.
2. Magie způsobuje to, že pokud zloděj tyto rukavičky nosí, jeho ruce jsou mnohem méně nápadné. Z toho důvodu + 5% k vybírání kapes.
3. Mocné zaklínadlo v nich ukryté zajistilo jakési propojení s nositelem a rukavičkám se doslova nechce dolů. Nikdo není schopen zlodějovi sundat rukavičky, pokud sám zloděj nechce. On je sundá bez problémů.
4. Magické švy zajišťují totální nezničitelnost rukavic.
5. Jestliže zloděj narazí na objekt zabezpečený pastí, rukavice ho upozorní jemným mravenčením na prstech. Zlodějovi automaticky dojde, že např. truhlu nemá ihned otvírat. Avšak i když ví o pasti, musí ji nejdříve objevit a až poté zneškodnit.
6. Po sundání se obě rukavice automaticky zavážou neviditelným řemínkem a stanou se naprosto neoddělitelnými.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Zaujímavé ale nepáči sa mi že nemajú žiadne postihy. Inak je to celkom dobré.

Zarok


 Uživatel úrovně 0

Jo ja myslim ze 5% bonus neni moc ale neni ani malo je to tak akorat :-) dobre za 3


 Uživatel úrovně 0

Mortar : Proč špatný, nesmyslný? Příště se snaž vyjádřit obsažněji.

Mě přijdou Magické rukavičky docela fine.
Oceňuji příběh ****
Nepřijde mi to originální **
Je to příliš nevyvážené. Postavička, jež vlastní tyto rukavičky, není nijak postihována *
Rukavičky bych bral takové, jaké jsou. Akorát se mi nelíbí to patentování, čili rozšíření po černém trhu.
Hodnotil bych ***

Tak mě napadá, co asi udělá stráž, odchytí-li nějakého zloděje při krádeži, jehož rukavice nejdou sejmout z ruky. Dvě věci: špalek a sekera :-))


 Uživatel úrovně 0

dobry, ale přehnaný..........4*


 Uživatel úrovně 0

Není to úplně k zahození...jak dlouho ty vlastnosti má? Kdyby totiž někdy přestaly fungovat, bylo by to lepší. Přece nemůžu dát družině nezničitelný předmět s neomezenou trvanlivostí!!! Klaním se


 Uživatel úrovně 5

Trpchu přehnané, leč originální...


 Uživatel úrovně 0

Jááááj, von tu ještě někdo píše kritiky? Víte jak je tenhle příspěvek starej? Vybodněte se už na to, dyť to jsem psal před rokem. Je to plný chyb a blbostí. Jámyslel, že už to ani nebude vidět na první straně rubriky zloděje...

mr. killer: Ad popelnice (příběh): Tys to asi moc nepochopil, co? :o)


 Uživatel úrovně 0

trochu jjako od Supermana, ale jinak dobré


 Uživatel úrovně 0

Je to pěkný, ale musím souhlasit s Wrigleym, že je opravdu nemožné je získat, pakliže jich alchymista nevyrobil víc a pokud rukavičky nejsou samorozmnožovací. Pokud jich je na světě víc, měls to napsat. Ale i tak se mi to líbí. :-)


 Uživatel úrovně 0

no jestlize ten alchymista vyrobil jen jedny jak se na svet dostali druhe? a i kdyby byli dvoje tak asi nebudou sehnatelne protoze uz je davno bude mit nekdo dulezity...