Zloděj

Akrobacie Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 62

Akrobacie

Akrobacie


Díky této schopnosti je lupič schopen dělat různé akrobatické prvky jako složené kotouly, kombinovaná salta, atd.. Tuto schopnost se lupič naučí hned na 6. úrovni. K pravděpodobnosti této schopnosti se ještě přičítá třikrát bonus za obratnost. Tato schopnost najde uplatnění skoro všude. Jak při utíkání, když se něco zvrtne, tak při cirkusových vystoupení, když se potřebujou vydělat nějaké ty „prachy“. Akrobacii lze kombinovat s jinými různými schopnosti, např. při pádu z výšky.
Když se hráči naskytne příležitost na provedení nějakého akrobatického prvku, tak to oznámí PJ a ten si hodí zda se to postavě povedlo. Ještě před prvním hodem se PJ hráče zeptá, zda tento prvek chce provést v tichosti nebo mu je to jedno. V tichosti se akrobacie používá např. Když se někam chcete vplížit a udělat to nějak „drsně“. Např. střešním oknem, lupič otevře střešní okno a nemá lano, proč pro něj chodit, když může použít akrobacii. Hned vedle jsou rámy a pod nimi stůl se šperkovnici, proč chodit dolů? Hráč oznámí PJ, že chce použít akrobacii a to k; Chce skočit a zachytit se rámu, vyhoupnout se na něj a zachytit se nohama, tak aby vysel hlavou dolů. PJ si hodí, odečte nějaké postihy za náročnost a zeptá se hráče zda chce toto provést v tichosti, hráč odpoví, že samozřejmě, a tak vezme lupičův tichý pohyb s přičtenými bonusy a akrobacii s příslušnými bonusy a zprůměruje to. Tradá pravděpodobnost je na světě! PJ si tedy hodí podruhé, avšak mu padne fatální neúspěch! Lupičovi najednou podklouzli ruce a spadl přímo na vedle stojící postel, ale měl takovou smůlu, že v ní zrovna ležel majitel domu a také šperkovnice…
Akrobacie je schopnost, která se uplatní u těch hráčů, co hrají spíše rollplayingově (pokud vám toto slovo něco říká). Záleží prostě na samotném hráči, jakou má fantazii a jak využije její uplatnění. Ti, co neznají význam slova Rollplaying, tak si moc srandy neužijí!

název / úroveň 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Akrobacie 20 24 28 32 36 40 44 48 52 55 58 61 64 67 70 73 76 79 82 85 90 95 100 105 110 115 120 125 130 135 140


Předem děkuji za hodnocení! Pokud se vám v této schopnosti něco nelíbilo, nebo jste něčemu nerozumněli, tak se obratťe na mně, rád vám pomůžu.

Případné náměty, vylepšení, ale i kritiku uvítám!

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

super...


 Uživatel úrovně 0

Zdravím autora.

Je to dobrý príspevok. Je dobre spracovaný, krátky ale výstižný, čo neuberá na jeho kvalite. Podľa môjho názoru si si dal na ňom záležať a vedel čo si chcel napísať. Takže super.

Zarok


 Uživatel úrovně 0


Dobré to je.Ja by som si to vyskúšal len musím k tomu prehovoriť môjho PJ.To bude ťažký oriešok.


 Uživatel úrovně 0

dobrá vychytávka pro zloděje


 Uživatel úrovně 0

Jo nejak tak s tim ze se mi vice libi akrobacie ze hry AD&D. Nic proti. tam to bylo nejak shrnute do kupy a davalo to hlavu a patu. Tohle sice taky ujde ale neco mi tam nesedi.. MOzna to ze to neni schopnost, ale dovednost...ktera je profesionalni nebopoloprofesionalni..>tzn ze zlodej ji muze uzivat s malymi postihy oproti artisty a s mensimi postihy nez ostatni nezlodeji(valecnici, kouzelnici apod.)
anebo poloprofesionalni ze tam zlodeji nemaji postihy oproti ostatnich povolani...logicky chapu ze to asi neni neprofesionalni dovednost...<i kdyz tady jsem to uz rozvedl nekam jinam. Podle mne se jedna o dovednost a ne o schopnost. Myslim si ze zlodej nikdy nebude lepsi jako artista-profik na 1.,2.,3.,4. nebo i vyssi hrdinske urovni


 Uživatel úrovně 0

Krátký výstižný s dobrým nápadem...



 Uživatel úrovně 0

Fakt dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Uživatel úrovně 0

Hraju za lupiče a moc se mi to líbý, ale chtělo by to ktomu něco víc a ne jen tuto trochu.....


 Uživatel úrovně 0

Dobrý promyšlený a moc pěkný ale vádí mě to že akroubaci je uš zařazená mezi schopnosti