Válečník

Uklidnovani

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 108

Valecnik je schopen uklidnit berserkra v jinem valecnikovy.Je to jako zastraseni jenze uplne opacne.

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

Možná to zní jako naprostá blbost, ale vychází to z reálného problému v DrD - uklidńování berserkra.

Po lepším zpracování by se mohla udělat dovednost na rozzuřování bojovníka i nějaká válečnická dovednost na utišování bojovníka v berserkru. Berserkr dělá z bojovníka sice vynikající bojovou mašinu, ale dělá to tolik problémů, že v běžné vážné hře berserkr přinese více škod než užitku.

Takže proč ne, podle mě by to minimálně za pěknou myšlenku mělo dostat alespoň tu jednu hvězdičku a ne jen samý výsměch.

Pozn.: To že je dílo na 1 řádek, ještě neznamená, že je nutně špatné nebo odfláknuté. Ono je celkem problém se vyjadřovat jednoduše, jednoznačně, věcně a stručně. Bý tam k tomu nějaká past nebo jiný pravidlový mechanismus, tak bych se klidně nebál dát i 2*. Pokud by to bylo možné použít i na nepřítele (rozzuřit nebo naopak uklidnit) a mělo bylo by to vkusně vyvážené, tak by klidně dílko mohlo být na 10 řádků a mít na 5*.


 Uživatel úrovně 0

Ano, nápad. Nápad je tu třeba cenit. Bohužel tu chybí pravidlové zpracování. Dnes bych to asi dělal úpravou pasti na berserkra (Jako si ti dělá bojovník sám), či možností opětovného hodu při uklidňování.
A taky by to chtělo popis jak to probíhá.


 Uživatel úrovně 0

Probůh, kolik nanovteřin si nad tím strávil?!


 Uživatel úrovně 0

Mno dobrá tak to je přímo špicovej nápad, jenže je trošku smůla že tohle už tak trošku napadlo tvůrce asterionskýh modulů a ke vší smůle k tomu dodali dokonce i kde se to může dotyčný naučit a jaké úpravy poté lze očekávat i když to jimi bylo myšeno trochu jinak ,každopádně tvé podání nemuselo být tak úplně špatné kdyby si o tom nenapsal všeho všudy dvě věty ,příště nad tím doporučuji přemýšlet


 Uživatel úrovně 0

Nápad - de to, zpracování mizerný (tomu se ani nedá říct zpracování). Zajímá mně jen jedna otázka, proč autor napsal, co napsal (mohla by to být zároveň odpoveď na otázku lidského bytí, žádný menší důvod mně nenapadá :)).


 Uživatel úrovně 3

Na tomto temném místě, z hlediska tohoto serveru na konci světa těsně před okrajem velké černé jámy, bych se rád nad něčím pozastavil.

Je krásné vidět, jak příspěvek, který získal nulové hodnocení láká uživatele a kritiky jako vosy marmeláda. Všichni sem šli totiž proto, že si byli jisti, že dílo dostalo nula bodů neprávem a šli hledat klady, aby pomohli autorovi a když už byli tady a seznali, že je dílo opravdu mírně nekvalitní, rozhodli se přispět do diskuse alespoň mírnou kritikou. Určitě to oněch, nyní už přes 150 lidí, muselo ze sebe dostat, co si myslí o tomto díle, které hýbe problematikou dracihodoupete.cz už od roku 2003. Ty nejvíc komentované a kritizované věci jsou přece vždy nejdůležitější a nejpodstatnější.

Každý kdo se sem zastavíš, jen kritizuj, utři, znič! Nedbej na dobu, co toto dílo existuje, nedbej na postupně zvyšující nároky na příspěvky, jen to autorovi pěkně nasol, zaslouží si to! Je přece jeho chyba, že to poslal, musel vědět, že bude věčně zatracován...


 Uživatel úrovně 0

I valecnici a bojovnici muzou byt klidni a mili ne? PO TOMHLE TĚŽKO


 Uživatel úrovně 0

tak tomuhle bych dal -15 hvězd!!!!CO TO JE????


 Uživatel úrovně 0

opravdu nechápu lidi, kterí dali 5*, to cos napsal do popisu se hodí asi jako úvodná informace k celému dílu.

Zase dílo, u kterého je počet hlasů za 0* všší než počet písmen v popisu


 Uživatel úrovně 0

Nic moc! Ale to není nic nového! Kdyby to autor trochu rozpracoval mohlo by to být celkem dobrý!