Nové Rasy

Gnóm Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 27

... Stává se vám často, že vás někdo najednou okrade, ani nevíte jak? Že jste si měšec pevně drželi a dávali naň pozor? HOUBY!!! Nikdy nemůžete být tak obezřetní, aby jste se nemuseli obávat šíkovných gnómských zlodějíčků...


TABULKA VLASTNOSTÍ PODLE RAS
Rasa Síla Obratnost Odolnost Inteligence Charisma
Gnóm 5-10 11-16 8-13 8-13 5-15
Oprava -2 +2 +1 -3 +0
Výška50 - 110 coulů
Váha400 - 800 mn

Popis: Gnómové jsou malí skřítci, kteří pocházejí z jeskyní, odkud před mnoha lety odešli, protože je odtamtud vyhnali orkové a skřeti, ke kterým cítí hlubokou nenávist.
Gnómové mají na svou velikost veliké hlavy pokryté většinou tmavými vlasy (albíni jsou u nich považováni za potomky bohů) a temně černýma očima. Jsou sice ošklivější než hobiti, ale za to jsou silnější a odolnější.

Rodová zbraň - Krátký Luk

Zvláštní schopnosti:

Odhad místností- gnóm je v jeskyních jako doma, má 30% + úroveň šanci, že i v absolutní tmě gnóm přesně určí tvar místnosti (fatální neúspěch není). Jedinou podmínkou je, aby se gnóm jedno kolo přesně soustředil.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je toho dost málo na tak zajímavou rasu...


 Uživatel úrovně 0

O gnomech vím jen ze ságy o zaklínači a nekolika her, ale stejne si myslim , ze by to mela byt spis odruda kuduku nebo trpasliku. Pro jednoduchost bych to bral jako odrudu kuduku takze sila, obratnost a mozna i odolnost jsou spravne. Charisma by mohla byt nizsi(cca 6(7)-11(12) oprava tak 0 nebo -1). Podle toho co vim by meli byt gnomove vynalezavy (pokud jde o alchymii a metalurgii tak spis obratnost, pokud o ruzne slozitosti a kouzla tak inteligence), ale stejne by mel byt postih za iteligenci nizsi(cca -1). Take by meli mit spis jakysi cich(jiny nez hobiti), asi jako, ze PJ rekne co citi(napr.:pot, vino) na vetsi vzdalenost nez normalne. Ale take jde o uhel pohledu a o zdroje. Chtelo by popsat jak si predstavujes gnomy ty...


 Uživatel úrovně 0

Hmm, nic moc, malý popis a vůbec.


 Uživatel úrovně 0

To je docela chabe


 Uživatel úrovně 0

Do DrD pravidel by tenhle popis stačil, ale na tomto serveru jsou vyšší nároky a tento příspěvek je nesplňuje. Práci jsi sis s tím dal. Zákl. údaje co jsi uvedl propracuj. Kritiky a rad tu je dost.


 Uživatel úrovně 0

no neni to zrovna jako od zelgarise


 Uživatel úrovně 0

No...tak tohle je fakt nic moc popis, doporucim Ti prirucku z tohodle webu. ta ti snad pomuze...mas stesti ze 0 nedavam...mas to za 1*


 Uživatel úrovně 0

Předesílám,že OPRAVDU nejsem nulák,ale že se mi to OPRAVDU hodně nelíbí.Podle mě by příspěvku prospělo kdybybyl smazán a autor poslal opravenou verzi.


 Uživatel úrovně 0

Já jsem novou rasu dělal a styděl bych se,kdybych to měl poslat takhle!!!To neni ani částečná verze!Pohyblivost,zákl. postřeh,historie...Nemáš tam ani nic o jejich charakteru a způsobu života a obživy. Zajímalo by mě,kdo to schvaloval!Bejt redaktor,smažu to.Z tohoto hodnocení vyplývá že klidně dám NIC hvězdiček.


 Uživatel úrovně 5

Na novou rasu naprosto nedostačující popis, vždyť o té rase vlastně nic nebylo řečeno?