Kouzelník

Učení kouzel Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 72

Kouzelník se pokusí naučit jiného kouzelníka jedno z kouzel, které sám zná.Učený má šanci inteligence minus bonus za ní děleno dvěma krát deset procent.Potom si na procenta hází a pokud kodí méně či stejně jak šance, naučí se kouzlo, pokud více, nenaučí.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

oprava: ne klik ale kolik


 Uživatel úrovně 0

Je to zajímavý ale otázka tady už mnohokrát vyřčená je stále nasnadě.Počítá se to do celkovýho možnýho počtu kouzel...?Jesli jo , tak to není moc praktické jestli ne tak by tam asi měl být nějaký limit klik kouzel je kouzelnik schopen se naučit touhle cestou...

toť vše


 Uživatel úrovně 0

Souhlasím s Resyvem ohledně pasti. Past nemůžeš napsat slovy, někdo si to může vyložit jinak a jak tu bylo psáno, past má svůj tvar.
Tabulka není vůbec špatný nápad. Např. kouzelník na které úrovni může naučit kolik kouzel jiného kouzelníka na úrovni x…

Mělo by to být trošku omezenější, protože to by už nebyl zapotřebí mistr a každý by se učil na potkání s jiným kouzelníkem.
Třeba podmínka, že má kouzelník zkušenost na další úroveň a nemá přístup ke svému mistrovi.


 Uživatel úrovně 0

Zravím autora.

Mohl jses u toho víc "rozkecat"... Takže je to krátké. Past ta má sůj tvar takle to nemůžeš napsat. Např. oast na sílu sil~12~nic/pád na zem... Určitě by nevadila tabulka... A co rozhodně bych upravil je nemůže přece kouzelník na úrovni 3 naučit něco kouzelníka na úrovni 5 to je prostě blbost, takže dej tam tabulku a do ní napiš úroveň kouzelníka, ketrý učí a úroveň učence a podle toho už ňák uprav ty pasti. A rozhodně by taky něco tohle učení stálo a čas, kdybys toto nechtěj vymejšlět, tak napiš, že je to na PJ to stačí. Kdyby si to vzal do ruky např. takovej LG, tak už to neni na 2 řádky ale nejmíň na 10 ještě s tabulkou.

Resyf


 Uživatel úrovně 0

Jo a ta složitě psaná prvděpodobnost by šla napsat jednoduchou pastí.


 Uživatel úrovně 0

1)Málo rozepsané.
2)Ty kouzla se naučí kouzelník při přestupu na další úroveň.
3)zmateně psmé (hlavně ta past)
4)Jak dlouho to trvá?
5)Počítá se to do kouzel, která se kouzelník naučí při přestupu na další úroveň?


 Uživatel úrovně 0

Za snahu 1 *.


 Uživatel úrovně 0

Za snahu 1, ale vidím, že asi neznáš číslice, takže jsem ti dal JEDNU hvězdičku (*). Už si rozumíme?


 Uživatel úrovně 0

To by mě zajímalo , jak jsi přišel k těm procentům...? Když už jsi sem napsal takovýto postup , tak jsi ho měl alespoň odůvodnit.(ty %)


 Uživatel úrovně 0

Nemá to logiku. Odkud myslíš, že se TVŮJ kouzelník učí kouzla? Pochopitelně od svého mistra. A pokud mě paměť neklame (a ona mě neklame!), naučíš se ty kouzla vždycky...