Kouzelník

Liamův náramek Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 21

Liam byl obyčejný kouzelník a dobrodruh. Cestoval po světě, plnil úkoly, učil se nová kouzla a nabýval bohatství. Jednou se rozhodl že se vrátí domů a chvíli si užije klidu. Bohužel jeho odpočinek netrval dlouho. Jednou, když se vracel od svého strýce, který žije ve věži v nedalekém lese, zjisti, že jeho vesnice je napadena skřety. Okamžitě začal pomáhat v boji svými kouzli, když tu najednou si všiml, že skřeti unášejí několik dětí společně s jeho 13letým bratrem. Okamžitě se vydal domů, oprášil své zbraně a jal se skřety pronásledovat a sním několik jeho přátel. Dlouho sledovali skřetí stopy, až našli jejich doupě. Na nic nečekali a zaútočili. Boj to byl dlouhý, vyčerpávající a stál mnoho životů. Když poslední skřet padl na zem s uťatou hlavou našel zbytek odvážlivců pár bezvládných lidských těl, mezi nimiž byl i Liamův bratr. Liam byl zdrcen. z bratrovy ruky sňal náramek, který mu sám daroval a vyrobil. Po návratu do vesnice a pohřbení všech obětí, se Liam rozhodl, že za pomoci svého strýce theurga dají na památku svého bratra náramku zvláštní schopnosti.

Náramek je vyroben z korálků natažených na koženém provázku. Korálky jsou vyřezané z namodralého dřeva ze stromu Amét rostoucího v pouze v severní části Amiralu. Náramek začne škrtit na kouzelníkově ruce, nachází-li se v okruhu 150 sáhu skřet. Nositel táké získá při boji se skřety bonus +2 k ÚČ a +1 k OČ. Náramek si vezme z kouzelníkovy magenergi 2 magy při každé započaté půlnoci. Pokud si náramek nasadí někdo jiný než kouzelník, nemá náramek z čeho čerpat magenergii a ztrácí své schopnosti.

Náramek se dá najít pouze v drakově doupěti, kde Liam skonal.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Tak mi tak trochu nesedí, jak se kouzelník může chopit zbraní a useknout hlavu, ale to je věc názoru. Pak jsi nenapsal, jestli ten náramek ztrácí své schopnosti natrvalo, když "odejde" z jouzelníkovy ruky. Pokud se dá najít v dračí sluji, tak už musel opustit ruku a tím ztratit své schopnosti..


 Uživatel úrovně 1

zajímavé ale nejsem si jistý, že výhody převažují nevýhody


 Uživatel úrovně 0

Nechápu proč smí jen kouzelník používat náramek když si napsal nemá náramek z čeho čerpat magenergii a přitom i jiná povolání máj mágy...


 Uživatel úrovně 0

Když náramek nedostane své magy, tak stratí schopnosti navždy, nebo jen na následující den?


 Uživatel úrovně 0

Patří to do Předmětů (nebo Alchymystických př.).
Vůbec tam nejsou rozměry náramku.


 Uživatel úrovně 0

Mě se to líbí. A chtěl jsem dát 3* ale už se stalo.Porví jsem se překlikl a podruhý rovněž, ach jo ta zbrklost.............


 Uživatel úrovně 0

Korgen: Ale nieje to ani najlepšie...


 Uživatel úrovně 0

No nie je to až také zlé...



 Uživatel úrovně 5

Přijde mi to jako průměrnej příspěvek...