Hřbitov

Gwer Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 45

V jedné krollí vesnici žil kroll Gwer. Byl to kroll na krolly neobyčejně silný a houževnatý. Jeho vrstevníci přátelé z něj měli mnohdy i strach, jak byl silný a statný (Síla 21/+5, odolnost 21/+5, 45 životů(!!!), 3. úroveň). Ve vesnici byl jen ku prospěchu. Přestože neuměl mluvit, rozhodl se že se vydá do světa. Prošel téměř celou Dálavskou divočinu, když narazil na osamělého (překvapivé, že!) hraničáře. Rozhodl se k němu přidat. Až po čase se dozvěděl, že v osadě, kde ho potkal, leží v bezvědomí i jeho bratr Drug (nepřítomnost jednoho hráče). Hraničář převelice rád lovil (taktéž překvapivé!). Byl to barbar, ale střílet uměl samozřejmě také velmi dobře.

Inu šli společně s Mellem, jak se hraničář jmenoval na lov. U překrásné studánky nejprve potkali pár vlků. Raději zůstali zticha a doufali, že si jich nevšimnou (3. úroveň). Po pár směnách ovšem přiběhlo prase. Gwer, rozený hrdina se mu rozběhl naproti. Rána! A Gwer letěl asi 2 sáhy než z dunivou ránou dopadl na zem (PJ si hodil min. 3x6). Polovina Gwerových životů byla tatam. Inu Mell dobil prase a oba druzi společnými silami donesli kance do osady. Po pár hodinách odpočinku a léčení se vydali zpět ke studánce na lov č.2. A hele! Prase č.2! "Skvělý!" zvolal ještě mírně nasraný Gwer a vrhl se opět proti praseti. To byla chyba!!! Prase ho asi 3-mi zásahy skolilo (Gwer ztratil asi 2x iniciativu kvůli těžkému kyji). Mell zabil prase i napodruhé. Pln smutku pohřbil nebohého Gwera a s těžkým srdcem a těžkým kancem na zádech se již bez pomoci doplahočil do vsi.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

hrůza nic jiného ...připadá mi to jako náčrtky pološílenýho PJ-e


 Uživatel úrovně 0

Nezajímavé, nechytlavé.Ba naopak zajímavou se stala diskuze...


 Uživatel úrovně 0

Tahle délka by odpovídala tak úvodu, v bestiáři nebo tak něco, chtělo to více propracovat.


 Uživatel úrovně 0

Vše co bych chtěl říct zde řečeno bylo ale dobrý nápad špatné zpracování.


 Uživatel úrovně 0

Moc pravidlové, moc nezáživné.


 Uživatel úrovně 3

Naprosto jsem to nepochopil. Nevidím v tom nic zajímavého, ani se mi to nezdá jako příběh. Je mi tajemnou záhadou jak se sem mohl takový příspěvek mohl dostat. Jak mohl Spery dát 5*.

Celý příběh je bez nějakého většího dějě. Že tam není pointa už bylo řečeno. A asi to nejvíce vystihuje celý příběh. Hrůza!! Už sice nemohu hlasovat, ale mohu vypsat své "znechucení" v diskusi. Většina vět je napsána špatně a nelogicky.

Ani když by autor chtěl celý příspěvěk předělat, nejlepší cesta by byla ho celý škrtnout a napsat od začátku.

Celé to nemá hlavu ani patu!

Tento příspěvek ani nezaslouží *!!!


 Uživatel úrovně 0

Ježuch, co to je? Pokud v tom někdo našel pointu, tak mi prosím napište a dostanete véééélikou pochvalu! Příště zkus MS.

Skorpion



 Uživatel úrovně 0

Marně jsem hledal pointu a náznak kvalitního psaní.


 Uživatel úrovně 0

Je to divné, ty věty. Například: Inu šli společně s Mellem, jak se hraničář jmenoval na lov...Nezdá se to nějaké nesmysluplné??! Chybí tam čárka, zde je totiž vidět,jak se úplně změnil význam...Je mi líto 0*