Hřbitov

Musid Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 37

Musid-al-Ahomar
(Pskovjský Theurg 12. úroveň)

   Síla- 10+0
   Obratnost- 17+3
   Odolnost- 17+3
   Charisma- 16+2
   Inteligence- 16+2
   Životy- 70

  Jedná se o theurga na 12. úrovni, který se mimo jiné živí i paděláním různých dokladů. Při této práci mu pomáhá jeho věrný přítel z mladších led hobit lupič Horác. Práce probíhá jednoduše, pomocí Horáce je Musid napojen na jednu z větších sítí v Pskovjsku, která mu tak dohazuje zakázky. Ať to je již na výrobu magických předmětů, což přes síť není zas tak časté, nebo k shánění různých licencí a propustek.
  Spolupráce pak probíhá následovně, Horác se pomocí vybavení od Musida dostane pro "razítko", kterým se podobné licence razí. Ten zbytek magie, kterou mají být chráněny proti padělání zase zajistí sám Musid. Tím se velice zvyšuje riziko a ceny stoupají, dva lidi se dají odhalit lépe než jeden. Vzhledem k tomu, že tyto dva provozují nadstandartní službu toho, že "razítko" se snaží vrátit, aby nebylo velké pozdvižení, příplatky stále více a více rostou.
  Musid je asi tak čtyřicetiletý člověk se značně vyhraněnými názory. Hlavu mu zdobí dlouhé stříbrné vlasy kontrastující s černýma očima. Postavou není vysoký a mohl by se považovat za normálního jedince. Na sobě nosí jednoduché, ale drahé oblečení, na kterém je vidět, že on na to prostě má. Typické jsou také jeho doutníky. Snad nikdy není viděn bez tohoto kuřiva v ruce.
  Musid je ve své podstatě perfekcionista a touží po zdokonalení sebe sama. Ale tento stav zatím nepešel do maniakálního stavu. Projevuje se pouze zdravou výživou, meditacemi, a výrobou různých předmětů, zvyšujících jeho dokonalost. Jeho výhodou je, že při jejich výrobě nemá světovládné choutky a sféry tyto počiny berou jako prostopážnost, docela příjemného, smrtelníka. V jeho výstřelkách i ve veřejném bytí v Pskovjsku mu dopomáhá protekce u Cara, kterému v minulosti párkrát pomohl. Proto se vrhá i do takových těch bezhlavých věcí jmenovaných výše, i když ví, že by se to moc ututlat nedalo. Veřejně proto pomlouvá známé a uznávané školy magie a theurgie, požívá zakázané omamné látky a vystupuje proti Čtverému Bohu.

Předměty:

    Elementární hůl- Tato výsada thergů leží jen u Musida ve skříni. Používal ji kdysi na svých cestách, které nyní bere jako něco, na co by radši nevzpomínal. Má rád pohodlí a ta hůl mu akorát připomene hostince, smrad, spaní v přírodě a s tím si už nechce lámat hlavu. Proto ji použije jen ve výjmečných případe, ale zato co nejúčiněji. Jen astrální sféry ví, co se s holí děje. Jestli už neztratila své magické schopnosti. Jinak hůl obsahuje své maximum 500 magů.
    1 welfův lektvar zvýšení charismy, 2 welfovy lektvary zvýšení obratnosti.-ty nosí vždy v nenápadné taštičce sebou. Kdykoli je schopen je použít, zvláště kdyby šlo o jeho veřejný prospěch, např. když zrovna hučí do strážných, že jsou plechárny a následně se vysmívá soudu, který ho stejně musí pustit.
    Citrínový a Rubínový amulet- jedná se o klasické pyroforovy talismany. Oba jsou plně nabyti. Je to způsobeno tím, že se o jejich použití strachuje a když má nějaký problém (on jich zas tolik nemá), vždy se ho snaží vyřešit bez jejich použití. Strachuje se totiž, že bude ještě hůře a on je nebude mít po ruce.
    Křišťálová koule- klasická s vševidoucím démonem, její trvání bude ještě jeden rok.
    Létající koberec- démon nosič, unese pouze svého pána.

Pro postavy:
Proti vám stanula postava asi padesátiletého muže. Má oválný obličej s nádhernými, dlouhými stříbrnými vlasy. S těmi Kontrastují oči černé jak uhel a smrsklé, nafialovělé rty. Postavou vás tato osoba moc nezaujala, dalo by se říci normální. Na sobě má však jednoduché, ale honosné šaty, které by stáli jako váš majetek dohromady. Září na ní odstíny světle modré, bílé a stříbrné. Snad nepřehlédnutelný je i doutník, jenž ležérně svírá mezi ukazováčkem a palcem. Na ruce nemá ani jeden prsten.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je to fajny popis, ale podle mně na hřbitov nepatří -- vždyť nikldo neumřel (nebo jo?)


 Uživatel úrovně 5

Když je na ten hřbitov sám, tak se nedá nic dělat mno. Ale tak jsem to snad schválil v celku přijatelně ne?!


 Uživatel úrovně 0

zajimavej charakter


 Uživatel úrovně 0

vojta : no to je dobrá otázka.
jinak se mi to celkem líbí,dávám 4*.


 Uživatel úrovně 0

A mám ještě dotaz: Jak může redaktor sám sobě schvalovat příspěvek?


 Uživatel úrovně 0

Není tam vůbec propracovaná minulost která je podle mně u CP nejdůležitější a celý je to nepropracovaný. A já nepatřím k lidem kteří by dávali redaktorům závratný čísla jenom protože to napsali redaktoři. 3*.


 Uživatel úrovně 0

Je to pěkné, ale zas tak moc mě to zase nezaujalo... ale určitě je to nadprůměr.


 Uživatel úrovně 0

Je to dobrý


 Uživatel úrovně 0

Kdyby tam byl příběh, dám Ti 5*. Takhle 4*. Ale 4 je fakt dost dobry(ja 5 dávám jen když to nemá ani jednu chybičku)


 Uživatel úrovně 0

akurat .... a nič... :o))