Hraničář

Nepřirozený růst Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 27

Tuto schopnost získá druid na 12.úrovni.Je to schopnost která druidovi umožní nechat ze stromu vyrašit libovolný počet větviček,které postupně sílí a mění se v pevné větve. Stejným spůsobem lze tvořit kořeny. Větvičky rostou rychlostí 2 sáhy za kolo. Do každého stromu u kterého Druid chce použít tuto schopnost, musí nejprve přelít 20 magů (musí se jednat o jednoho a toho samého druida)Takto si Druid může stvořit příbytek ve Hozdu aniž by poškodil stromy (Vzniklý výtvor může nechat olistit).

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Neni to spatny ale mozna bych to udelal jako to pry delaji elfove v knize Eldest kde stromum zpivaji po celou dobu rustu (to znamena zadny zrychleny rust) ve starodavnem jazyce a stromy vyslisi jejech prozby a stromy vyrosou do pozadovane podoby. Tak asi taky bych to udelal ja (O:


 Uživatel úrovně 0

Připadá mi to jako velké zasahování do Matky přírody. Každý strom má svůj cyklus vývoje. Nemůžeš přijít a kouzlem ho rozvětvit na dalších 15 větví. Myslím, že to stromu ublíží. Je zvyklí žít v harmonii z okolními zdroji (půda, vlhkost, Slunce) a tím, že ho v koruně zvětšíš bude mít určitě za následek jeho “dezorientaci“. Strom je živý, na to nezapomínej.


 Uživatel úrovně 0

Výstižné docela pěkné já bych dal 3*. Vytknuté věci, ketré bych řek už jsou.


 Uživatel úrovně 0

j, libi se mi to ;)


 Uživatel úrovně 0

a proc az na te 12. urovni? podle me by treba stacilo i najake ty 2 nebo 3 urovne pobytu ve hvozdu aby tuto vlastnost mohl ziskat. jinak vsechny vytky uz byly napsany. aspon ty, kterych jsem si vsiml :-) ****


 Uživatel úrovně 0

Dobrý nápad. jen pár postřehů: Jak dlouho se to vyvolává? Kolik max. větví? Dá se tím udělat z malé břízy obrovský sekvoj???? 4*


 Uživatel úrovně 0

Mmmm chytrý nápad a vysoká použitelnost...


 Uživatel úrovně 0

super nápad - hned to zaradím do dobrodružstva...


 Uživatel úrovně 0

Je to pěkný vymakaný


 Uživatel úrovně 0

Toto je velmi dobry napad. Akorat se mi na tom nezda to ze ty vetvicky rostou hodne rychle dal bych 1 sah za kolo. Ale to je v podtate jedno. Jinak je to velmi dobry napad, Davam 5 ;-)