Hraničář

Odstranění problémů pohybu ve stromech Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 14

Takže,1.možnost: Druida Duboslava honí skřeti po lese.Jakmile je ztratí z očí,vleze do stromu a čeká.Skřeti pobíhají okolo a hledají ho.Duboslavovi dochází dech a tak si za 2 magy vykouzlí otvor ve kmenu a díky tomu se neudusí. Možnost 2: Skřeti vědí kde se zhruba Duboslav nachází(respektive v jakém stromě) a tak se rozhodnou že pokácejí všechny stromy které připadají v úvahu. Duboslav je v jednom z pokácených stromů,je si vědom že musí pryč,ale nejde to,ze dvou důvodů: 1.Okolo jsou skřeti takže by se moc daleko nedostal 2.Zatuhnul ve stromě. Skřeti kteří si jsou jistí že to ten 'maník v hnědejch šatech' už nerozchodí a tak jdou pryč.Duboslav to zaslechnul a tak,vypustí do éteru 20 magů a konečně se dostal ze stromu.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Nedá se to pochopit... ani název...



 Uživatel úrovně 0

Aha... není z toho nic moc k pochopení... nevím proč jsi použil pouze příklad??? Kdyby jsi k tomu dodal ještě jiný text nemuselo to být tak moc špatný...


 Uživatel úrovně 0

Nic, proti, ale tohle jsem vážně nepochopil. To je kouzlo nebo co? Proč tedy není v hraničářských kouzlech?


 Uživatel úrovně 5

Aha, za 2 magy díru, aby měl možnost dýchat - tak jak tam vlezl? Jestli magií, tak to není popsáno... Za 20 magu ven, za kolik dovnitř?

Zmatené, nedomyšlené...


 Uživatel úrovně 0

1* za napsání textu Ale jinak: Tomu se opravdu nedá pochopit... :(


 Uživatel úrovně 5

Nic moc... jako všechno...


 Uživatel úrovně 0

Dosť zložité na mňa... :(


 Uživatel úrovně 0

Hodnotim takto:???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????


 Uživatel úrovně 0

Nevím čím to je, ale nějak jsem to nepochňopil.