Hraničář

Hašení ohně Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 29

Jedná se o Druidova kouzla.Dělí se do 2(slovy dvou) částí. 1.Pohyblivý mráček - 10 magů za směnu: Druid si toto kouzlo osvojí hned jak se stane druidem.Po použití vytvoří mráček o velikosti 30×30 coulů,určí mu místo na které bude pršet a za tímto místem se bude navádět. 2.Liják - 45 magů za míli čtvereční a za směnu:Druid si toto kouzlo osvojí na 10 úrovni.Stvoří velký mrak který je schopen uhasit i lesní požár.Čím dříve stihne seslat kouzlo,tím méně se přidá do probouzecí magenergie Hvozdu.Pokud je požár uhašen v prvních 3směnách svého trvání tak jen 140 magů PM,za každé další 3 směny o 60 magů více.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Uhasí déšť i magicky založený oheň? 45 magů je příliš málo na míli čtvereční. Navrhl bych veškerou současnou magenergii druida. A také bych snížil rozsah. Je to užitečné kouzlo. A svým způsobem se mi líbí. Ale je to poněkud krátké.


 Uživatel úrovně 0

zajimavy, neotrely, ale mene pouzitelny..


 Uživatel úrovně 0

da se nejak regulovat jak velky ten lijak ma byt? kdyz nepotrebuje "zavlazit" celou tu ctverecni mili ale staci mu treba jen pul... stane se potom to ze vsechno v okruhu te ctverecni mile se topi ve vode?


 Uživatel úrovně 0

No ujde to ale chtělo by to více rozepsat.


 Uživatel úrovně 0

ujde to... vyskúšam...


 Uživatel úrovně 0

Zajimavý nápad, ale chce to doladit. Nehledě na to JE NA TO SEM ZAPOMĚL!3*


 Uživatel úrovně 0

Je to dobrý


 Uživatel úrovně 0

Ná to především hlavu a patu.


 Uživatel úrovně 0

velice zajímavé a praktické .


 Uživatel úrovně 0

Zajímavý, dobrý, originální.... 4*