Hraničář

Hraničářský štít Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 61

Pomocí této "dovednosti" si může hraničář vylepšit svůj !!!dřevěný!!! štít. Je jedno jestli je to obyčejný dřevěný štít nebo kouzelný. Ale musí být celý z přírodního materiálu. Nejlépe dřevo. Hraničář při zvláštním rituálu ponoří vlčí kůži (obstará si ji někde v lese :-) do kotlíku s bylinkami (ty si taky obstará), tu tam nechá vyvařit a pak si ji dá na svůj štít. Tímto rituálem si zajistí, že se OZ štítu zvýší o 2.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Píšeš, že štít musí být z přírodního materiálu. Pakliže nebude, bude například orámován nebo vyzdoben stříbrem či zlatem, bude za to hraničář nějak postihován? Jak?
Může si hraničář obstarat kůži třeba z mršiny vlka. Výraz: “…někde v lese“ mi není dost určitý.
Do kotlíku s jakými bylinkami? (platí to samé jako u kůže z vlka)
Kde se s tímto návodem hraničář setká a od jaké úrovně je schopen ho podstoupit? Snad nejde do světa za dobrodružstvími na první nezkušené úrovni z vědomím, že musí ještě zaskočit do sousedovic vsi, kde se povaluje mršina vlka? Cestou nasbírat nějaké ty byliny a vše to potom vyvařit v kotlíku?
A na závěr, jak se připevní vyvařená vlčí kůže na štít? Provazem a nebo nějakým přírodním lepidlem? Možná existuje nějaký snadný způsob o kterém nevím, ale je třeba se o něm zmínit.

Nechci shazovat tohle dílko, ale vyděl jsem jedno velmi podobné, mnohem více rozepsané. Tohle má všechny jeho prvky akorát ve zkrácené podobě. Nevzpomínám už kde..


 Uživatel úrovně 0

je to dobrý, ale jak řekl Ergo, +2 je moc.


 Uživatel úrovně 0

napad dobrej, jen ho propracovat a obranu stitu bych zvysil jen +1


 Uživatel úrovně 0

nevim ale podle me je to +2 moc.... Kdyz si jeste nechas stit vice a pecliveji okovat tak uz to mas celkem +4 a pak jeste krouzkova zbroj +5 celkem cca+9 je to moc


 Uživatel úrovně 0

Jo, jo... když se na to dívám zpětně, tak to není nejlepší příspěvek... pravda..


 Uživatel úrovně 0

Omlouvám se tu nulu tam nenechám, ale příspěvek by se měl psát najednou ne do dalších 3 příspěvků v diskuzi


 Uživatel úrovně 0

OPRAVDU! Nejsem nulák.Ale zajímá mě co vy na tom vidíte???Kámošovy redaktoři zamítli pár příspěvků,ale tohle je hrůza.2 řádky textu.A ještě průměr 4*!!! Nechci nijak hanobit autora, ale to je prostě blbost.To by si pak mohl otevřít stánek se zázračnjma štítama a stačil by mu na to vlk a zahrádka!Tohla je tak rpo nějaký ,,Hakenslešáky´´.

S pozdravy


 Uživatel úrovně 0

Divím se jak jsem mohl dát 4*. Odvolávám. Teď bych dal 1*. Je to takový příspěvek prostě silnější než ostatní, ale kvůli tomu se příspěvky nedělají.Nemá to žádný nápad !


 Uživatel úrovně 0

pravda nemuzu vse na tebe zlobit, je to nedodelane... tato verze ano....


 Uživatel úrovně 1

No, mohl jsi tam připsat spoustu věcí o těch bylinkách a celkově okolo tohohle rituálu. Zdá se mi to takhle dost odfláknutý.

S pozdravem Zwejk