Hraničář

Znalost chování zvířat Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 37

Hodí se to hlavně u ochočování zvířat-např. když najdete zraněného gryfa,kterého by jste si chtěli ochočit,tak když ho vyléčíte,máte potom bonus k ochočování. Bonus se určuje podle toho,za kolik životů bylo zvíře zraněno. 0-9živ. 0 10-19živ. +1 20-29živ. +2 atd. Toto se užívá u zvířat,které mají v plném zdraví přes 100 živ. U zvířat s méně životy se počet živ. v plném zdraví vydělí 10. Např. Mořský koník s plným počtem 80živ. je zraněn za 8-15živ.=Bonus+1 16-23živ.=Bonus+2 Když bude mít zvíře například 69živ.-zaokrouhlujeme nahoru.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Ale jo ujdeto no ale mohlse ten autar fakt líb rozepsat jak napsal Sidheag


 Uživatel úrovně 0

Mám takový dojem že se autor na začátku rozepsal,potom mu došly nápady a nechal to tak..


 Uživatel úrovně 0

Možná pokud by šlo o konkrétní zvíře, které by bylo zraněno a hraničář by ho léčil, mohl by eventuelně vniknout vztah mezi nimi, kde by měl hraničář bonus k ochočení. Tím odpadá varianta PardGalena.
Nad tím se dá ale nekonečně polemizovat. Autor nevytyčil jasná a srozumitelná pravidla. V krátkosti čtyřech řádků by je nedokázal uvést jen tak někdo.
Abych to shrnul: Krátké a nedodělané.


 Uživatel úrovně 0

Jo to se hodí ale spíš jen pro drujda protože chodec je od přírody trochu víc odvrácen než drujd. Dál jsem trochu nepochopil jak je to s léčením zvířat, která mají jen třeba 8 životů, protože postava spíš léčí zvířata menší než třeba grifa. Docela pěkný je to,že pozná co je tomu zvířeti, že je třeba otrávené atd..


 Uživatel úrovně 0

v některých situacís se to může hodit,ale to opravdu vyjímečně...


 Uživatel úrovně 0

Je to celkom fajn ale prečo si to vtesnal na tak malý text. Veď to pekne rozpíš, daj tam tabuľky, prípadne kurzívy a hneď to bude prehľadnejšie.


 Uživatel úrovně 0

Uf..uch ???!!??....!??......CO??



 Uživatel úrovně 0

Tak tady máš simbolickou hvězdičku za snahu... Jinak na mě moc složitý...


 Uživatel úrovně 0

Nic proti, ale prijde mi to uplne jako zbytecna dovednost.