Články&Eseje

O neschopnosti redakce Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Je tomu už více než dva měsíce, co jsem začal do políčka "Navrhnout link" zadávat adresu, z níž lze stáhnout český editor map na hrdiny DuTool.


Stejně tak jsem redakci dracidoupe.cz několikrát posílal e-mail a vnitro-dracidoupe-ťovou poštu o tomto programu s prosbou, aby vás, návštěvníky, informovali. Člověk by řekl, že umístit do sekce "Linky" odkaz na www.dutool.kgb.cz s notickou "Editor map" je úkon, který se snad ani nedá nazvat prací. Jak se zdá, je to nepřekonatelný problém, protože je přece naprosto nezbytné zveřejnit všechny ty trapné básničky typu "Trpaslík jde lesem, sekeru si nese"...



V srpnu by bylo slíbeno, že správce rubriky Linky/Downloady bude "sprdnut", aby začal fungovat. Před týdnem jsem obeslal větší množství redaktorů, dokonce jsem dostal jednu odpověď ("Pošli to tomu a tomu, tohle není můj obor"). Poslechl jsem, nic se nestalo.



Takže vám všem přeji příjemný pobyt na tomto serveru, a kdybyste chtěli, navštivte stránky DuToolu - www.dutool.kgb.cz



Ach, jo...


Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Tento příspěvek je psán v roce 2003, kdy Alcator ještě nebyl ani redaktor, ani admin, ani šéfredaktor a onen příspěvek mi připoměl jednu situaci. Inu, dějiny se opakují ;)


 Uživatel úrovně 0

Myslím, že s přechodem Alcatora na redaktora se to změnilo.. A teď s odchodem Alcatora doufám, že nezmění..


 Uživatel úrovně 0

Co dodat.
Snad je to dnes scela jiné...
Určitě.


 Uživatel úrovně 0

gugílek
a co má tenhle příspěvek společnýho se školou?


 Uživatel úrovně 5

Frustrace je hrozná věc, ale nemá to tu co dělat - 0* ... je mi líto, ale uveřejnit se to dalo i jiným způsobem, než zasláním do rubriky - alespoň je to můj názor.


 Uživatel úrovně 0

Dávám 5 hvězdiček jako výraz nepochopení pro editora, který to vydal...



 Uživatel úrovně 0

Pascal: taky se podívej, jak si z toho barevnej :o))) Almad je zatím jenom dvoubarevnej :o))))


 Uživatel úrovně 0

at Almad: cože? tebe už teď zdrřuje maturita? :-) to máš ještě přes půl roku čas :-) ... já to řikal taky, ale stejně jsem dělal to, co jsem chtěl, a ne to, co bych měl :-)


 Uživatel úrovně 5

Obhajoba (sry, nějak jsem si toho článku zatim nevšim ;))):

- Linky opravdu nefungují, je pravda, že to někam budu muset hodit...kašlal jsem na to, protože jsem si myslel, že beztak bude dřív nová verze, ale bohužel se holt věci nedějí tak, jak by měly :/ Rozsáhlejší obstrukce, proč to nefunguje si prostě odpustím, ale prostě to berte tak, že nefungují :(

- Downloady - zrovně v této době se měnili redaktoři a byl problém s nahráváním...už by to snad mělo jít...chystám nový systém, ale holt mě združuje hodně věcí, mj. maturita :/

P.S.: Dotazy spíš na mě, než na JT-ho, ten jako redaktor už v podstatě skončil.