Články&Eseje

Učitelka ČJ Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 62

Učitelka ČJ

Skupina: Magický Tvor
Životaschopnost: 5
Útočné Číslo: Drápy: ( - 1 + 3 / + 1) = 2/ +1, Vyndavací chrup: 1/+3
Obrané Číslo: 5 (Kostým bledě modré barvy), 6 (kostým růžové barvy)
Odolnost: 13
Inteligence: 15
Velikost: B
Zranitelnost: Magický Tvor
Pohyblivost: 12/magický tvor
Přesvědčení: N
Poklady: 20- 50 zl.+ notýsek a třídní kniha
Zkušenost: 1250 zk

Vzhled a Chování

Učitelka ČJ je starší dáma na první pohled neškodná (až na mile vypadající drápy:-) ), je vidět v různých kostýmcích především v bledě modrých a růžových, nosí polobotky které jsou kožené a mívají bílou barvu. Na rukou má hrůzu budící drápy nalakované na červeno- které slouží jako hrůzostrašná zbraň, při pros koumání jejího chrupu zjistíte že je umělí -> vyndavací proto ho Učitelka může využít také pro boj. Na hlavě má obarvené vlasy do červena které si načesává pomocí magie tak aby mírně stáli. Další charakteristický znak je ten že mluví naprosto spisovně. Proto nesnáší Krolly, Barbary a jiné jim podobné národy. Má obrovskou zálibu v češtinářských hádankách proto při setkání s družinou klade otázky z oborů: češtiny, literatury nebo mluvnice proto pokud narazí na družinu tak si družina hází na to v jaké je náladě a podle toho i jak se bude chovat:
1-25%
Je ve strašné náladě při sebemenší zámince útočí (Nespisovná mluva, sprostá slova, úsměv na její dokonalou ČJ) to samé při špatně zodpovězené otázce, na odpovědi které sou dobře nereaguje....
26-50%
Její nálada je podprůměrná, pokud někdo řekne něco nespisovně ihned se dozví 10krát po škole* či zápis, pětka, po škole, náhradní cvičení**- při dalších prohřešcích zaútočí, na správné odpovědi chladně odpoví dobře
51-65%
Průměrná nálada, při mírné nespisovné češtině opraví, při opakovaných nedostatcích sou tresty jako u podprůměrné nálady
66-90%
Učitelka je v dobré náladě, na nikoho nezaútočí při po škole píše postava trest pouze 3krát, při správné odpovědi řekne Skvěle! a odmění jí nějakou drobností (1-5 st.)
90-100%
Opravdu výjimečně dobrá nálada! Na špatné odpovědi řekne špatně a tím to pro ní končí, při dobré odpovědi prohlásí VÝBORNĚ postava bude odměněna 5-10 zl.

*V praxi znamená- postava dostane papír tužku a začne něco opisovat pokud neumí psát nebo úkol s packá následuje brutální útok.
**V praxi znamená- zeptá se postavy na jméno a třídu pokud postava nezodpoví následuje brutální útok pokud zodpoví tak si ho zapíše do notýsku s tím že dostane červenou pětku a poté i do třídnice třídy kterou postava udala....

Výskyt a Vznik

Traduje se že učitelka ČJ vznikla, tímto způsobem: jeden šílený ředitel školy nutně potřeboval učitelku nicméně ne a ne jí sehnat. tak si zašel za jakousi podivnou existencí, aby mu pomohla a hle, za tři dny se objevila na škole podivná nová učitelka. Bohužel její tvůrce do ní omylem (no možná naschvál) dal část své tchyně, a tak škola po dvou měsících přišla o veškeré žáky (PJ byl svině a padali mu samý nízký čísla :-) Záhadný způsobem ovšem učitelka ČJ přežila.
Nyní se učitelka ČJ vyskytuje především ve zříceninách škol a jiných školských zařízeních, kde se živý různými červy a podobně.


Zvláštní Schopnosti

Při boji má Učitelka ČJ různé zvláštní schopnosti. Při útoku svými drápy díky uvízlému laku na nehty špíně z hmyzu a zbytků nešťastných žáků si při zásahu postava hází proti pasti na odolnost 6 pokud neuspěje tak přijde o 2k10 životů. Při útoku zubní protézou si jí buď vyndá (to bude útok činit 2/+3) je zde 60% pravděpodobnost že při povedeném útoku zůstane protéza zakousnutá v postavě-> -1 ŮČ -2 OČ + 20% šance že se z jejího nemytého chrupu postava nakazí -> každé 4 kola si postava hází 1k6 o kolik přišla životů dokud se to nevyléčí (jakýmkoli léčivým kouzlem či bylinkami), při útoku kdy protézu nemá vyndanou hrozí stejné nebezpečí jako kdyby jí měla v ruce+ že učitelka postavu poslintá což postavu rozzuří -> +1ŮČ -2 OČ.

Předměty 

Má u sebe třídní knihu- Je to kniha v zeleném divném materiálu (není znám) proto z ní alchymista dokáže vydestilovat 30 mars. Poté také notýsek, je to malí a5 sešitek kam si píše známky, jelikož je různě poprskán učitelčinými slinami a podobnými odpornosti je nasáklí jakousi podivnou magií -> alchymista z něj muže vydestilovat 10 magů.


Závěrem bych chtěl poděkovat Melegantovi za opravení gramatických chyb.



Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Úžasný!


 Uživatel úrovně 0

to je dost dobré. ta naše by ještě nosila svíčku a její světlo by přes obrovské čočky v brýlích měnila na laserovou zbraň


 Uživatel úrovně 0

Tak teda na tohle jednou budu pišnej,že mám takovýho rádce,dal bych5.


 Uživatel úrovně 0

TO JE srandovně nechutný:) Týjo takto dlouho jsem se dlouho nezasmála:) Ale kdyby bylo otevřené hlasování dala bych 5* TA PANÍ ÚČA MUSELA BÝT HUSTÁ


 Uživatel úrovně 0

Velice velice zábavné. Kdyby to šlo a mohl bych hlasovat tak bych ti dal 5*. Opravdu originální


 Uživatel úrovně 8

DISKUSE BYLA PROMAZÁNA ODPOVĚDNÝM REDAKTOREM.


 Uživatel úrovně 0

Pekné, nádherné. Tento popis sa rovnako hodí na Učiteľku Sj. A navyše, presne tento popis sa hodí na našu učiteľku.


 Uživatel úrovně 0

Ardalith
někomu se líbí někomu ne.
K úvodní chybě, asi týden po odeslání tohoto příspěvku ke schválení mi Alký vtloukl do hlavy že líbí je s měkým "i" na konci.
Hlasovali zde dva mí spolužáci.

Stinny
Díky.


 Uživatel úrovně 0

Prave jsem zjistil, ze jsem toto dilko jeste neohodnotil... Tak tedy az nyni...

Je dobre, ze jsi jej dal jako Hlod - kdyby se toto objevilo v bestiari, verim, ze temer kazdy rozumny clovek by jej poslal ke dnu. Takhle to stoji alespon za vyjadreni.

Ano, bouzel nebudu patrit mezi kladne hodnotici. Dilo me zarazilo uz v prvnim radku "libYt:-)" Tak tohle je moc...

Za dalsi - dilo me neprijde nijak moc vtipne - myslim, ze nekdo zde jasne vystihl, jakemu typu lidi se bude libit nejvice. PResto si myslim, ze UPLNE NEJLEPE by dilo hodnotili Tvi SPOLUZACI!!! TCo tim chci naznacit? ... Mozna, ze uvedeni dila zde na server byl proste krok vedle.

Jedine, co bych mohl vyzdvihnout je originalita dila - bouzel ale kdyby kazdy prispival off topic prispevkama(mimo tema fantasy), tak zde bude mnohem vice originalit, i kdyz treba nikoho nebudou zajimat.

Shrnu-li to: Dilo me nezaujalo, presto verim, ze si najde sve priznivce(obzvlaste v radach skolaku a stredoskolaku, kteri maji podobne zkusenosti). Me ale nenadchlo, nezaujalo a co se tyka ctivosti, take jsem nebyl spokojen. Proto davam 1* za snahu nas pobavit a za to, ze tento Tvuj umysl jiste u nekoho vysel...
Ardalith*


 Uživatel úrovně 0

MAATOHA
Od začátku to měl být hlod, takto by to sice šlo vytvořit také, ale nebyl to můj úmysl.... Ale díky za námahu, kterou jsi věnoval.

cabootox
MNo vidíš k čemu jsou dobré Učitelky ČJ :-)

Raindacer
Ne, ne, to ty chodíš do NAŠÍ školy :-)))
Jinak děkuji za hlasování.