Články&Eseje

Krollí učebnice biologie Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 28

Výtah z jediného exempláře krollí učebnice biologie.

Pokud se ptáte, jak vůbec mohla vzniknout u těch „vysoce inteligentních“ krollů učebnice, odpověď je jednoduchá. Jeden elf (protože všechny informace čerpám z mých rozhovorů s krolly, nečekejte vysokou úroveň informací, pochopte, že vypáčit z nich větu o více jak 3-4 smysluplných slovech je prakticky zázrak) se rozhodl šířit své znalosti mezi negramotnější. Tak byla postavena první (a asi poslední) škola určená krollům. Jedním z té trochy předmětů, které se zde vyučovaly, byla biologie (krollové zprvu nechápali, co to tak asi může znamenat, ale po první hodině pochopili, že je to prostě živočišník).

Nyní již tedy následuje výtah z unikátu nesmírné ceny:

    Pokud nebudete něco chápat, zeptejte se učitele, pokud neumíte číst, mluvte s učitelem, z toho vyplývá: bez učitele nepoužívejte tuto knihu. NESAHAT – TENTO - KRÁM (toto prý napsal pro ty méně chápavé)
DĚLENÍ ŽIVOČICHŮ:
SNÍDANĚ
OBĚD
VEČEŘE
PROJÍMADLO
Dříve byla navíc ještě skupina SVAČINA, ale ta se na posledním učitelském kongresu zařadila pod SNÍDANI.

PŘÍKLADY:

HOBIT: SNÍDAŇE
VÝSKYT: města, venkov
LOV: jejich život v norách (to jsou ty díry pod zemí) nám umožňuje snadný lov. Okolo kulatých dveří napněte oko, které bude drženo větví (to, co čouhá ze stromu). Na práh dejte nějakou malou svačinku, zaklepejte, vyběhněte nad noru, uchopte klacek a čekejte. Až se hobit ukáže a předkloní, aby sebral návnadu (to je ta svačinka), zatáhněte.
ÚPRAVA: nedoporučujeme péct nad ohněm, snadno se spálí.
NEJCHUTNĚJŠÍ ČÁST: Vypasení hobiti jsou velice chutní po všech stránkách.

ELF: VEČEŘE
VÝSKYT: lesy
LOV: prostě jděte a zabijte
ÚPRAVA: křupavá kůrčička z opékaného elfa - už se mi sbíhají sliny
NEJCHUTNĚJŠÍ ČÁST: mozeček na 100 způsobů - elfové jsou vcelku šlachovití, avšak jejich objemný mozek je prvotřídní lahůdka

Další část již je nečitelná, nějaký kroll ji použil k tomu, k čemu papír obvykle používá....

Diskuze


 Uživatel úrovně 5

Gregorin
Technická poznámka: Kdysi se nepožadovalo zdůvodnění "ulítlého" hlasování, a já beru tuto změnu jako změnu k lepšímu (koneckonců, nikdo nemusí hlasovat, je to pro autora a ne hlasujícího).

Taky si můžeš všimnout, že u každého příspěvku je datum, kdy byl schválen. A že, pokud vemeš příspěvky rok od sebe - úroveň příspěvků, i přísnost posuzovatelů se zvyšuje. taky to ale znamená, že mít v posledním roce na našem serveru vysoce hodnocený příspěvek něco (úspěch) znamená, což neplatí o všech serverech. A osobně i to beru jako pozitivum tohoto serveru (a proto nejsem jinde).


 Uživatel úrovně 0

Mohlo toho být více a lépe zpracované, takhle je to celkem dost nuda.


 Uživatel úrovně 0

Tenhle příspěvek se mi nelíbí, naráží na inteligenci krollů. A ten kdo hlasoval pro 5* asi nebyl při smyslech a navíc to ani většinou neodiskutovali!! Je zajímavý, že se říká ať se odůvodňuje, když u 5* příspěvku dám 4*. Ale když je značně podprůměrný příspěvek, tak se 5* nebo 4* odůvodňovat nemusí??


 Uživatel úrovně 0

jenom bych chtel poznamenat ze nesouhlasim s hodnocenim ostatnich....myslim ty vysoke hodnoceni....mit reputacni sytem...snizuji...

Tex.


 Uživatel úrovně 0

Trapny humor.takto bych to nazval....mohlo to byt spracovano mnohem zajimaveji a pozoruhodneji...a tohle je takove suche a rekl bych zbytecne a nepripada mi to vtipne...vtip zde mohl byt pojat tropchu jinak a lepe a taky nelibi se mi duvod v prvni vete ke stvoreni teto knihy....

nemohu hodnotiti jinak...

Tex.


 Uživatel úrovně 0

Primitivní humor... nelíbí se mi


 Uživatel úrovně 0

Je to docela sranda, ale mám rád hobítky a tohle se jim nedělá, takže 4*


 Uživatel úrovně 0

som sa pobavila :))), ale aj mne to pripadá troxu krátke takže 4*


 Uživatel úrovně 0

Sice bych zivocichy nedelil jenom na jidlo.... ale proc ne :0)