Články&Eseje

Jak na krolla Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 17

Toto je vskutku velmi rozšířený problém ono umět uklidnit naštvaného a opilého krolla to je umění především si je nutno uvědomit že, krollové jsou malé děti ve velkém těle z toho plyne jejich velká síla ,ale především velmi rozšířená debilita (a nejen u krollů). To znamená ,že krola se nepokusíme přeprat a tím spáchat sebevraždu ,ale přechytračit což je také problém protože ,když na něj vytáhnete např tuhle větu : „Pane Dežo váš vulgarismus přesáhnul všechny meze kdybych nebyl indisponován žádal bych po vás satisfakci." Zde vidíme že dotyčná osoba se pokusila uklidnit krolla ukázat svoji odvahu ,ale vymluvvit se s případné rvačky před hospodou. Osoba udělala dvě velké chyby zaprvé kroll by se ji na nějakou indispozici řečeno slušně vykašlal a začal by s ní mlátit o zeď ,ale za druhé ,že kroll nemá ve své omezené slovní zásobě slova vulgarismus, indispozice a satisfakce a ,protože krollové mají neutuchající pocit ,že ti ostatní je neustále urážejí a ponižují z toho plyne jejich touha po rvačkách pan Dežo si to přeloží takto: „Pane Dežo vaše debilita přesáhla všechny meze kdybych nebyl tak chytrej žádal bych po vás vaše chlupy z uší." Je zajímavé že krollové chápou význam slova debilita sic jim trvalo tři generace než to pochopily ,ale pochopily. Je jasné ,že takováhle věta dokáže krolla pěkně naprudit.Takže jak na něj ,vlastně je několik zaručených způsobů.

  1. Říci mu ,že ho hledáte už dlouhé roky ,protože po celém širém světě se mluví o jeho odvaze a inteligenci (pozor na slovo inteligence krollský statistický úřad uvedl ,že 97% krollů nezná význam slova inteligence a překládají si ho jako nadávku ,takže si často krollové nadávají do inteligentů ,ale nemyslí to ironicky ,ale zdá se mi divné ,že krollové mají statistický úřad když nejchytřejší z nich umí napočítat do pěti a slovo statistika si překládají jako nadávku). Krollovi zalichotíte ,ale stejně není tak pitomej ,aby se vás nezeptal proč ho hledáte v takovém případě je radno si vymyslet ,že ho hledáte ,aby za vás vyřešil hádanku pak mu předložíte velice primitivní hádanku.
  2. Pokud neznáte žádnou primitivní hádanku a kroll začíná zelenat v důsledku toho ,že si uvědomil váš výmysl.
    Je lepší mu pochválit jeho uši POZOR!!!??? kdysi se jeden hobit pokusil uklidnit krolla tím ,že mu pochválil jeho uši jak jsou pěkně malé a ne tak ošklivé a velké jako u ostatních krollů. Onen hobit skončil rozdupán na zemi. Proto u krollů mluvte o jejich max. velikosti lze to doplnit také pochvalením chlupů na uších,že jsou pěkně zastřiženy a jsou dlouhé a zelené.
  3. Způsob třetí nabídnout Krollovy nějakou lesklou věc, krollové je mají velice rádi ale nemají dostatečnou technoligii ,aby si je vyrobily POZOR!!!??? osudová chyba je nastavit krollovi zrcadlo totiž kroll si v tu chvíli uvědomí, že je ošklivější než všechno kolem. A váš život je v cukuletu dokonán.

Tak to je konec. Doufám ,že můj článek vám nabídl spoustu dobrých rad jak uklidnit krolla byl sice krátký ,ale poučný.

Poznámka: za případné gramatické chyby se omlouvám.

----------------------------------------------Elwin---------------------

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

K radám: Nejsou špatné a jejich účinost si hodlám brzy oskoušet...

Zajímalo by mě kde jsi bral inspiraci. Ne, že bych se zastával krollů, ale oni nejsou všichni tak zatrAceně tupíjak se říká. Už jsi potkal krollho kouzelníka? To je borec "ještě jednou a kdyžse mi to nepovade, tak ho rozmlátím!!" Mluvíš tu o technologiích o statistickém úřadu, který ve světě DrD podporuje jen málo PJ a přitom si neuvědumuješ že krllolí civilizace neni tak úpně k zahození. Děláš z nich zvířata, co jistě někteří z nich jsou a patří do cirkusu, ale je to rasa jako každá jiná...

Uvítal bych více takovícto trefných rad, ale propříště bych krolli tak neponižoval,alespoň ne tak viditelně. Víš co krollí válečník dokáže s tvou hlavou? ; )


 Uživatel úrovně 0

Moc hezky.
Tyto rady se spíš hodí do takových pohodových dobrodružství, kde se hobiti střílí do uší zlobrů a sekají do jejich bubínků :-)
V pohodě článek.


 Uživatel úrovně 0

Jako zastánce veškerého krollstva to beru jako urážku! A nebýt indisponován, žádal bych satisfakci.
Základní problém: Použít slovo debil... u krolla není správné, protože on není labilní, ale jednoduchý, to že ho většina lidí neumí hrát je velká škoda. A ne každý kroll je agresivně labilní jako každý elf není kouzelník.
Další problém: "Ošklivější", než všechno okolo? Přemýšlel si někdy, co by si o tobě pomyslel takový orangutan?


 Uživatel úrovně 0

Smích je solí života,ale tohle je pěkně kyselý...


 Uživatel úrovně 0

Marat: to možná je ,ale prosím já to slyšel od kamaráda který si to zřejmě přečetl v Dechu Draka


 Uživatel úrovně 0

Milý Koniáš JDI SE VYCPAT proč myslíš že se tam omlouvám z ty gramatický chyby


 Uživatel úrovně 0

Přijde mi to takové nicneříkající. Bez urážky.


 Uživatel úrovně 0

Tohle je článek z části okopírovaný z Dechu draka až na to, že v tomhle chybí všechno to, co tam bylo vtipné a naopak je tu něco malinko navíc - a tomu vtip taky chybí. Konkrétně byly v Dechu draka lesklé věci a uši. Navíc tu o krolech už je několik článků vtipných, originálních a vůbec ve všech směrech lepších. Co poradit? Radši to neopravuj, ne každý dokáže být vtipný. Ti, co to umí, zde mají bytí dosti usnadněné, ale nejhorší, o co se můžou lidé bez tohoto daru pokusit, je napodobit je.


 Uživatel úrovně 0

Nevim proč ale tohle už sem tady myslim že četl-češtnina mě vůbec nevadí-každej chybujem po svém-tady jde o ten obsah. Krollologů je na tomhle serveru hodně(sám sem jeden z nich) a nemá cenu psát věci co už tu byli. Promiň ale moc mi nepřišlo vtipné to s tim statistickým úředem-o krollech je navozena atmosféra,že mají sotva osady v pustuině a jednoho šamana,který je jech terčem ve střílení z těžkejch kuší-ty slova jako vulgarita jsou těžký i pro normálního inteligenta (musí znát alespoň trochu latinu vulgaris=lidový) a debilita-přesně mi jí definuj- to nezvládám ani já-snad 1. stupeň hmm a co dál snad debility ale definovat přesně to nedokážu-
Abych to shrnul je to na krolla moc chytře psaný(debilita)
Už to tady jednou bylo-myslim že dokonce lepší
A dostáváš chudáčky útlocitný krolly do světa úřadů, administrativních budov apod.

Mezi pěti krooli bys skončil s pár rozlámanejma kostma,střepy,hřebíky v těle a modlil by ses aby tě PJ nechal žít

2*


 Uživatel úrovně 5

Gramatiku nehodnotí (ajtak som ta mnezbadal jednu jedinú chybu), ale je to celkom vtipné no pomerne málo nápadné a oreginálne mohol si to spracovať lepšie. Máš to za 2*