Články&Eseje

Lovci Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 11

"Zone, máme práci!Volno počká.Pokud vyhladí me z okolí hory Mundo Azorgy nabízí 500 Rub!",volal jsem zdálky na Zona!
"Dobře, ale co je to u Vasiji Azorg??"
"Nevim, ale podle vesničanů to jsou napůl krysy a napůl lidi.Pár myší ještě zvládnem.Ne?",přitom jsem myslel na to až si koupím za odměnu svou loď.
Když jsme to řekli Kruzovi ,nadával do všech volů(a hlavně do nás) ,že věříme vesnickým báchorkám ,protože Azorg je neviditelnej sekáček na lidi!Prý jsme se snim měli poradit jestli to vezmem nebo ne! "Tak tam pudem s ostatními Vlky!" ,namítl jsem. "To je výborný nápad ,řekl ironicky Kruz , hlavně bysme nepřišli o čest , protože kdyby jsme to vzdali..."

Stáli jsme na pahorku. A čekali na noční ůtok Azorgů.To čekání na noc a Azorgy mi ,přimínalo čekání na tmu a Mapa.Tohle je jiné ,jejich přesila není jenom početní ,ale krvelačnější.
Slunce zapadlo.
Tali nováček v naší skupině si rychle tasil svůj Gladius.Sarim už jsi tasil svou oblíbenou trpasličí sekeru.Kruz zase svou sekeru.Já tasím svůj bastard a cvičně si bodnu před sebe.Meč vnikl do nečího tělo. "Jejich o jednoho miň."
"Co?Už jsou tady?"
Odpověď jsem nestihl ,jelikož se předemnou oběvil Azorg.Nedá se popsat ,veliká kobilka s jedním párem rukou a nohou, se šedivou kůží, vysoký jako dva Pra (metry).Když jsem se mu snažil useknout ruku ,tak se před čepelí mého Bastarda ucouvalo místo kam jsem měl seknout od zbydku ruky.Jejich slabinou je hlava, jak jsem později přišel.Vykrýval jsem jeho útok drápy ,ale meč mi uvízl jeho tlapě a meč mi vyklouzl z ruky.Když se ho snažil vyndat zabodl jsi ho do hlavy a po chvíly se zhroutil mrtev.

Ležel jsem ve svém stanu.Jak to , vžďiť jsem před chvílí dobojoval s ... .Byl to sen to všechno byl jenom sen.Ale proč jsem ve stanu a ne u sebe doma.Oblékl jsem se a vykoukl ze stanu.Tak to nebyl sen u včerejšího ohniště z kterého se teď stala hranice pro mrtvé Azorgy seděl Zon,Kruz, Tali ,Samir, Unis, Arol.Přisedl jsem si k nim.Nepozdravili mě.Ovšem Tali začal:"Azorgů nebylo víc ,měli jenom vysnovací chapadla s čepelemi z jakési pevné hmoty.Ty si měl tu smůlu že před tebou stál on samotný.Když jsme mu začali přesekávat chapadla ,tak strácel svou sílu a ty si pak měl lehčí souboj samotný.Jeho krev měla jako součást uspavací plyn.Mi jsme k tobě nestačil do běhnout , abychom ti pomohli ,ausnuli jsme!Ty jsi usnul na nejdíl nejvíc krve a uspavacího plynu měl v sobě.Neviditelnost mu skončila ,když se začal pohybovat zjevně se na to musí soustředit"
"Děkuji vám přátelé ,ale co jste udělali s mým mečem?"
Kruz si začal pískat , Tali šel k sobě do stanu a ostatní dělali ,že mě neslyšeli.
Pak promluvil Zon:"No, viš , o no to bylo tak.No!!!Víš!!"
"Co jste udělali s mým mečem???"
"Nemohli jsme ho vytáhnout z jeho těla.My se chtěli toho svinstva zbavit tak jsme zapáli."
"Neřikej mímu meči svinstvo, ty pse!!"
"Já, nemluvil o o tvym meči jako o svinstvu ,ale tak jsem mluvil o tom Azorgovy!TYen meč jsme zapálily i snim.Neboj, ze svýho podílu ti každej přispějem na nový."
"Já si novej chtěl stejně koupit!Tohle byl meč po mim pradědovy!!!!!!!Honem to uhaste!!"
Když jsme hranici uhasili našli jsme můj meč.Připomínal spíš tupou placku ,kterámměl na konci ohnutorozteké držedlo Bastardu.Nebyl ovšem vůbec teplý.S tím jsem si nedělal starosti a nadával jsem na své nejhorší(lepší) přátele.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Co na to říct, stěží *
Aspoň za snahu.


 Uživatel úrovně 0

The end reputece:-5


 Uživatel úrovně 0

Odeslal jsem omylem špatnou verzi fakt lidi sorry!


 Uživatel úrovně 0

Promiň, fakt nic moc............


 Uživatel úrovně 0

Máš tam víc hrubek než slov! Nedá se to pořádně číst. Je to o ničem, ale konec je docela sranda, tak ti zlepším skore - 2 hvězdičky.


 Uživatel úrovně 0

ja se v tom nejak nevyznam


 Uživatel úrovně 0

V tom textu se obasolutně nedá orientovat! Mám pocit, že tam chybí písmena a místy i věty (Když se ho snažil vyndat zabodl jsi ho do hlavy a po chvíly se zhroutil mrtev.-???).
Dočetl jsem to do poloviny a je možné, že v druhé půlce je tvůj sloh vybroušený a čeština lepší, než jak nás ji učí ve škole, a možná, že to má i velkou myšlenku a poselství lidstvu - já o to přijdu, protože tímhle se odmítám prokousávat, nejsem vyučený kryptografolog. 0*


 Uživatel úrovně 5

Je to moc krátké a obsah....ehm, taky nic moc. A jenom stylistické připomínky: Za každou tečkou, čárkou nebo vykričníkem je mezera...ale i jiné tu jsou...