Předměty

Skřetí kost moci Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 28

Skupina: Artefakty

Síla zbraně: 5

Délka: 1-2

Váha: 40 mn

Popis:

Kdysi dávno, kdy skřetí národ byl jedinný a ovládal celý svět. Stvořil skřetí bůh kost moci, kterou ovládl a spojil kmeny všech skřetů. Skřeti byli jednotní neexistovali žádné války mezi skřetími kmeny. O několik tisíc let později upadl skřetí bůh v zapomnění. A tak začali pradávné spory a války mezi skřetími kmeny. V skřetího boha už nikdo nevěřil, a proto se bůh rozhodl svou kost schovat, aby si ji mohl opět vyzvednout až v něj začnou skřeti opět věřit. A proto ( jak vypráví pověst ) až bude skřetí národ na pokraji záhuby, příjde bůh se svou kostí moci, aby opět spojil skřetí národ a zajistil mu opětovnou vládu nad celým světem. Popis : Kost je asi 1,5 sáhu dlouhá. Je neustále čistě bílá, jelikož jakkákoliv nečistota ihned zmizí. Kost je také nezničitelná. Svému majiteli poskytuje 20% šanci, že všechna kouzla na něj seslaná se nezdaří. Kost lze také použít jako zbraň : SZ= 5; útočnost = 0; OZ= +1; délka= 1-2; hmotnost= 40 mincí ! Zvláštní schopnost : Kost je velice mocný artefakt, stvořený skřetím bohem. Je určený k ovládání skřetů. Je tu 50% šance, že skřet který ji spatří v rukou nějákého hrdiny, se k němu přidá, jelikož ho bude považovat za svého boha. Tento skřet bude přesně plnit rozkazy majitele kosti a bude ho bránit před vším co by na hrdinu mohlo zaútočit i za cenu že při tom položí svůj život. Za každého živého a ,,omámeného" skřeta, který slouží majiteli se šance na zmámení dalšího skřeta zvyšuje o 1%. Poznámka pro PJ: Používejte s rozumem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 28

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

No neviem, co mam na to povedat. Videl som od teba uz aj lepsie veci. Myslim si, ze spracovanie je vyborne, ale napad sa mi moc nepaci. Takze tentokrat len za 3*.

S uctou Chesus


 Uživatel úrovně 0

No boh vie, čo to nie je. Ja bysom to viac rozpracoval.


 Uživatel úrovně 0

No, no, myslím, že jsem někde četl, žev skřeti se vyvinuli z elfou, takže jak mohli ovládat celý svět, aniž by zde byl někdo jiný, jo a jinak k artefaktu, no jeb příjemné mít tak 10000 skřetů a procházet se po zemi...


 Uživatel úrovně 5

PJ Vlastik: Tak proč by bůh tvořil kost na ovládání skřetů tak mizerně, že by si nedokázal podmanit pořádně ani personál na svém sidle:)


 Uživatel úrovně 5

Je to takový artefakt nezměrné síli a tudíž nepoužitelný. A ten nemůže dostat víc než 3*


 Uživatel úrovně 5

: PJ_Vlastik : No a o tom to je!
Vždyť k tomu byla stvořena!!!


 Uživatel úrovně 0

je to divné, kdyby to měl nejaký hráč v držení, mohl by pomocí milionů skřetů omámených tady tímto dobývat svět...
Dávám 3* jenom proto, že zde není nějaká hranice omámených skřetů. (např.: 20 skřetů)...


 Uživatel úrovně 5

Avatar: Ta kost je na celom svete iba jedna jedina (je pravda, ze to nikto nepovedal, ale kolko skretich bohov si zmysli vytvorit taku kost?). Prave preto je tam napisane, ze ju ma PJ vyuzit s rozumom. Ale dobrodruh to "potrebuje" len na nejakej nizsej urovni, lebo na tych vyssich pred nim kazdy druhy skret uteka. A ak by to pouzil niekde na zaciatku, tak by si kludne mohol sadnut ku krbu uz na dakej desiatej urovni a rozdavat prikazi. To podla mna nie je dobrodruzstvo. Davam 3*


 Uživatel úrovně 0

A navic jsou tak blby ze by si s tim akorat vypichli oko


 Uživatel úrovně 0

tohle mit nas skuruti valecnik u nas v druzine tak jsme armada skretu a ne druzina.Boze koukam ze tu tryska fantazie na vsechny strany.A proc skreti?Stejne si myslim ze i s takovym paratkem by prohrali nic ve zlym.