Předměty

Zbroj spravedlnosti Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Skupina: Artefakty

Kvalita zbroje: 4

Váha: 30 mn

Popis:

Říká se, že byla ukována před dávnými časy dračím Člověkem, který chtěl spravedlnost pro každého. Připomíná šupinovou zbroj, která ale nemá hmotnou podstatu (něco na způsob silového pole). Každý kdo si ji nasadí, zmizí do Světa spravedlivých, ze kterého se vrátí ve stavu, jaký si spravedlivě zaslouží.(Chudý, ožebračený, poctivý člověk bude mít kapsy plné zlaťáků, vrahoun který zabíjí z potěšení bude mučivě zabit apod.). Po návratu si nebude nic pamatovat(pokud není mrtvý) a tato ztráta paměti nemůže být nijak obnovena.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 12

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Naprosto nedostačující...


 Uživatel úrovně 0

Je to takový strašně subjektivní... Jak řekl Fladril... Kdo to určí?

2*
CrazyMys


 Uživatel úrovně 0

3


 Uživatel úrovně 8

Fladrife,uznávám že toto jsem mohl táké říct:Postava bude přenesena jen jednou,poté se zbroj bude automaticky bránit nasazení tím samým člověkem.A dračí člověk?AŤ ŽIJE PŘEDSTAVIVOST!


 Uživatel úrovně 0

A kdo určí, co je správné? Budu-li zákonně zlý, tak pro mne "zmizí do Světa spravedlivých, ze kterého se vrátí ve stavu, jaký si spravedlivě zaslouží" znamená ROZHODNĚ NĚCO MNOHEM JINÉHO než pro postavu se ZKD. Dobrá, řekněme, že tedy bude někdo mučen a vrátí se...nasadí si zbroj (nic si nepamatuje) a zmizí...mučen a vrátí se atd...... Dávám 2*


 Uživatel úrovně 0

A co se stane s věcmi, které měla na sobě? Co je to dračí Člověk?


 Uživatel úrovně 8

Zbroj?To vůbec nevadí(podle mě).Postavy si budou myslet kdovíco super nenašly a tak si ji nasadí nebo prodají(jednou si jí stejně někdo nasadí)takže vždy splní svůj účel.A sebeobhajoba? Není třeba jelikož 'soud' sečte vše co postava udělala a udělá jí co jí po právu patří


 Uživatel úrovně 0

Pochopil bych to jako prsten, či amulet, ale zbroj, to mi nesedí. Co se stane se znovuseobjevivší postavou, krom ztráty paměti? Zůstane jí brnění? Jestli ano, jakou má obranu?


 Uživatel úrovně 0

Já bych teda tu paměť dal obnovitelnou. A amulet by byl lepší. ***


 Uživatel úrovně 0

No, nápad není špatný, ale ve zboji? No, úproč ne. popis? 3*