Předměty

šipková pistole Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 53

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: 3/+1

Délka: 1

Malý dostřel: 5

Střední dostřel: 10

Velký dostřel: 20

Váha: 50 mn

Popis:

Vynález používaný (v mém světě) na Pandorských ostrovech. Vynálezcem jsou mongové, žijící na nejsevernějším ostrově. Samotná zbraň vypadá jako lehká kuše, ale je o polovinu menší a má rukojeť a spoušť jako normální soudobé pistole. Název je odvozen od zásobníku na 20 šipek., který pomocí kolečkového mechanizmu a pružiny vytlačuje šipky po každém výstřelu. Tětiva se musí natahovat ručně, ale není zapotřebí žádný mechanizmus. Je výhodná pro náhlé akce na krátkou vzdálenost, protože útok i nabytí trvá jedno kolo jako u luku. Doporučuji tento předmět dávat jako neznámý mechanizmus který je lehce poškozený a každý pyrofor dokáže přijít na to jak funguje(past int ~9~ pochop9/ nechápe ) a jak ho opravit(past obr ~9~ opraví/ ještě víc zničí).

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 53

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Jo jednoduché, přehledné, jen mi nějak nesedí ta past.... omáčka tomu enchybí, rpsotě..prsotá definice jedné věci...sám envím, co bych více psal...:)


 Uživatel úrovně 0

Ve tvém světě to může mít nějaké dobré důvody, a být třeba i vynálezem nejbližší doby. To vše je OK. Já bych tohle však ve svém světe nepoužil. Už je to přece 'Pisstole' a to myslím, ještě do DRD nepatří.


 Uživatel úrovně 0

Myslím si že k hodnoteniu veľa nenapíšem.
Nápad 0 spracovanie 0 použiteľnosť 0,5 takže 1

Treba to "vychytať" avšak vôbec sa mi to nepáči.


 Uživatel úrovně 0

Tohle přece do Dračího doupěte nepatří.Dobrá, někdo rád něco vymýšlí a zlepšuje.Sám bych si třeba na luk přidělal optiku, ale "pistoli" určitě ne.Dalo by se nad tím zapracovat a své příznivce by sis určitě našel.Zatím to je nepraktické a nepřirozené.Můj názor.


 Uživatel úrovně 0

Mě se to nezdá tak špatné.. akorát nechápu, proč by ten mechanismus měl být lehce poškozený...


 Uživatel úrovně 0

ja myslel ze z lehke kuse muzu strilet 1 za kolo nebo snad ne ??


 Uživatel úrovně 0

kratky,spatne napsany ale za snahu (ac mizernou) 1*

DRD hraju asi 6 let a predstav si , ze sem nikdy nic takovyho nevidel,cim to bude,ze by DRD vazne nebylo sci-fy , ale nejaky fantasy??? :-)


 Uživatel úrovně 0

Špatně zpracované, popisy nerozvedené, nápad na hranici únosnosti v DrD. Aspoň příběh, kdyby u toho nějaký byl, když máš tak popsané reálie...


 Uživatel úrovně 0

Divný, tohle je Drd, ne nějaká sci-fi. je to přehnaný. U mě jako Pj by něco takovýho neprošlo. Jinak ten nápad s identifikací a opravou je dobrej. dávám 1*, ale ne za příspěvek ale za tu identifikaci a opravu.


 Uživatel úrovně 0

Jo, mě se to docela zamlouvá. Myslím že to je dbrej nápad.