Předměty

Magická harfa Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Skupina: Kouzelné předměty

Síla zbraně: 9

Kvalita zbroje: 6

Cena: 1500

Sféra: 7

Váha: 70 mn

Popis:

Magická harfa je velice oblíbenou zbraní. I když zbraň není asi to pravé slůvko. Tento předmět používají pouze Druidi a aby jej získal někdo jiný, musí si ho koupit na černém trhu nebo u překupníků. Cena je ovšem opravdu vysoká a tak si tento kouzelný magický předmět nemůže dovolit každý. Ono i samotné získání od Druidů je velice složité. Jsou pouze 2 možnosti. 1. možnost je ta, že se nějaký Druid spikne proti vlastnímu rodu a začne kvůli penězům a vidině bohatství okrádat jiné slabší Druidy. 2. možností je, že nějaká skupina válečníků nebo samotných překupníků začne sama okrádat Druidy, ovšem tato možnost je velice náročná a mnoho válečníků zde zemře. Ovšem pro ty co přežijí, je to obrovský výdělek. Popis: Magická harfa není moc velká ani moc těžká, ale přeci jenom tento předmět nepatří do základní výbavy válečníků. Tento předmět je velice vzácný a získat jej je velice těžká a složitá věc. Její použití je následující: ten, kdo harfičku drží v ruce a hraje na ni, nic se mu nemůže stát, ale ten, kdo se harfičky nedrží, ale pouze jí slyší, okamžitě ho začne bolet hlava a tato bolest začíná být postupem času neúnosnou až nakonec protivníka skolí. Je to opravdu nepříjemná, bolestivá a pomalá smrt. Tento nástroj se stává magickým pouze když ho vytvoří nějaký Druid ze speciálních přírodních produktů. Každá harfička je jiná a má jiné účinky. Některé harfičky v sobě mají žíně jednorožce a některé zase pera ptáka Fénixe. Další speciální přírodní produkt ze kterého se harfičky vyrábí je dřevo. To je u všech harfiček stejné a je to speciální vrbové dříví, jehož tloušťka nesmí přesáhnout několik centimetrů. Nikdo ovšem výrobu harfiček neviděl na vlastní oči a tak nikdo neví jak přesně tlusté dřívko se používá a jaké produkty slouží k výrově. Harfička má pouze omezené množství magického zvuku. Ten po několika použití vyprchá a pak se z Magické harfy stává obyčejné harfa. Ovšem nikdo neví po kolika použití přestane harfička vykonávat svou službu. To záleží právě na způsobu výroby a co v sobě harfička obsahuje. Popis použití: Někomu se může zdát použití jednoduché a někomu zase velice složité. To záleží na vašem hudebním sluchu. Čím čistější hudba, tím větší a rychlejší působení magického zvuku. Ovšem ten, kdo neumí zahrát ani Ň, tak mu trvá dlouhou dobu, než magický zvuk začne působit. Toto záleží hlavně na vaší praxi. Ze začátku neumí hrát nikdo, ovšem po několika použitích je to hračka.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 12

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Má to dost nedostatků ale jde to když se to vychytá.


 Uživatel úrovně 0

Dart :to máš pravdu


 Uživatel úrovně 0

tak já příspěvky tedy čtu!
Líbí se mi to a proto 3* né proto ,že tak někdo už hlasoval, uvažoval jsem o 2 ale je to na3*


 Uživatel úrovně 0

Zajímavé..... Dávám 3* protože to má své mouchy které již řekli drakobijci přede mnou.


 Uživatel úrovně 0

Chtělo by to více rozepsat (kupříkladu účinek (možná by stačil jenom ten účinek)) a osobně bych zrušil tu nezranitelnost. To sou asi mé jediné výtky. Jinak vcelku dobrý nápad a pokud bych to chtěl použít, tak vlastně akorát stačí vymyslet nějaký přesnější účinek a je to (tak kolem 30 min bych řekl). Za 3*.


 Uživatel úrovně 0

jak se s tou harfou můžu bránit??? Můžu jí používat v kombinaci s jinou jednoruční zbraní???? No ale neni to až tak hrozný. Dám Ti *


 Uživatel úrovně 0

Já teda mysli, že to není zase tak strašný!!!Nevim, proč všichni kdo sem přídete si ten článek nepřečtete!!!Potom hodnotíte jenom podle ostatních a to myslím, že není to správné!!!Ti kdo si čtete články a hodnotíte je podle sebe,tak si tohle ani nečtěte!!!Ale je to hlavně pro ty ostatní!!!


 Uživatel úrovně 0

deshi: Ale vždyť já vim!!


 Uživatel úrovně 0

Prave jsem si predstavil tu sebranku od nas z hvozdu, saty z kury, vlasy jak krakonos, jmeli za usima, jak odlozi sukovice, vytahnou harficky a zacnou hrat. Ufff! Uz chapu, jak to pusobi, takovou kakofonii bych nechtel slyset!:))))


 Uživatel úrovně 5

Vy to nechapete ... toto je tajny predmet a nikto nevie co robi :-)) to sa zoberie kniha nemoci a nahodne sa vyberie strana a tu chorobu potom postava dostane :-)) takze z hry na harfu kludne dostanete syfilis :-)))