Předměty

Lektvar nesmrtelnosti Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 23

Skupina: Kouzelné předměty

Síla zbraně: 0/+1 (je %, že nádoba praskne)

Kvalita zbroje: -2

Délka: 1

Malý dostřel: 2

Střední dostřel: 5

Velký dostřel: 10

Popis:

Lektvar nesmtelnosti

Cena: Poměrně různá, záleží na okolnostech, většinou se pan vypečený obchodník optá copak u sebe zákazník má a bude chtít o něco víc...8-)

Suroviny: Voda z řeky + jedna (vyjimečně více) tajná surovina dodávající Lektvaru nesmrtelnosti kouzelné aroma a chuť

Kde to nabrat:Tento užitečný lektvar vlastní spousta poutníků a podobných potulných entit, popřípadě nějaký ten prohnilý obchodník. Seriózní lidé (elfové, trpaslíci, přerostlé želvy...) s Lektvarem nesmrtelnosti neobchodují. Takový toulající se tulák nejspíš u sebe tento lektvar mít bude nejspíše.

Obvykle večer přistoupí k tábořišti temně zahalená osoba, mírně zasmrádlá a poznamenaná z cest. Tulák nejspíš z postav vysomruje nějaký jídlo. Pokud od něj družina bude chtít něco zakoupit tím líp, pokud ne tulák jím sám nabídne nápoj nesmírné síly, který i z hobita udělá prvotřídního drakobijce a zaručí mu na čas nezranitelnost v boji. Lektvar se bude tulák snažit co nejvýhodněji prodat, většinou začne fakt hodně vysoko (500 - 1000 zlaťáků) a potom půjde důljej a důljej (většinou nepůjde pod 50 zlaťáků) nebo taky lektvar za něco výhodně vymění (dobré jídlo, šperky, drahé kamení, čistý hadry). Až obdrží zlato (resp. něco jinýho), tak krátce potom co se lektvaru zbaví se budu muset opět vypravit na cesty (tzn. okamžitě se zdejchne).

Účinek (tohle by fakt postavy číst neměly): Postavy teď vlastní nesmírně silný a mocný lektvar. Když ho vypijí při boji, tak ucítí subjekt okamžitý příval síly a sebedůvěry, okamžitě se pustí do boje a bude s nestvůrou beze strachu o smrt bojovat. Takováto postav má bonus +1 k iniciativě (neobává se smrti), ale pouze dokud na ni někdo (něco) úspěšně nezaútočí nebo ji nezraní nějaké kouzlo nebo něco jiného (past), potom bonus pomine a kdykoli dál tento lektvar postava vypije tak na ni nebude mít žádný efekt. Pokud však postava během boje není zraněna a dál věří ve svou nedotknutelnost další boj bonus (pokud vypije lektvar) obdrží.

Nic jiného lektvar nedělá (bohužel). Co byste chtěli od ušmudlanýho pocestnýho? (Spoustu lidí zklamu asi tím, když napíšu, že tuláci obyčejně nemají ve svý výbavě zlatej grál, exculibur, narsil ani něco podobnýho)

Příprava (tohle je hodně tajný): Osoba (tulák) si sežene asi tak čtvrtku až dvě čtvrtky vody a přidá něco na ozvláštnění chuti (trochu medu, cukr, drcený jadýrka ptačího zobu, skořiči, česnek, cibulku, kapku pálenky nebo tam prostě načůrá)! Když si vodu vybere z nějaký správný řeky, tak budem mít ohledně chuti způli vyhraný. Potom je dobrý nějak tu vodu zamíchat a někam nalít (láhev, měch). !HOTOVO! Teď už může prodávat nějaké najivní družince LEKTVAR NESMRTELNOSTI.

Skutečná užitečnost lektvaru (...topj...): Pro ty družinky pánů PJ, který si myslí nebo teprv chtějí, aby se jim svět před patkama klaněl. Není na škodu jim alespoň chvilku dopřát, že na to mají (i když jen domněle...).

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 23

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Je to pěkný příspěvek, ale pod nesmrtelným pojmem "lektvar nesmrtelnosti" sem si představoval něco trošku více nesmrtelnýho. Takže 4 stars.


 Uživatel úrovně 0

Kubz: Hehe, Jak to myslíš???

Dakeyras: myslím, že máš možná pravdu, díky...

...Os


 Uživatel úrovně 5

nádherná vypečenost je tak okrajově bych dodal že by to mohlo mýt i za následek snížení obrany a zvíšení utoku něco jako výpad a kryt. -2 k OČ +1 k UČ protože se přece tolik nebrání a víc se soustředuje na útok máš 4,5* ale pribude ti tam 5 protže to zas není zlepšovák


 Uživatel úrovně 5

Hehe, Osina je příklad autora, co rozhodně má osobní pouto se svým dílkem.:-)


 Uživatel úrovně 0

Farin: Já dík for you...


 Uživatel úrovně 0

Dost mastný podvod pro hráče a dost dobrej způsob jak hráče oškubat.Dík...ode mě máš 5*.


 Uživatel úrovně 0

Glorlight: fajn, tak dik ty cheatari...


 Uživatel úrovně 0

Uz som sa potesil ze nejaky cheatik pre DrD. Citam citam a ono to je este lepsie. Je to cheatik (cheat=podvod) ale pre postavy 8-)))
Super - 5


 Uživatel úrovně 0

Ardalis: pravda... handup... 8-)


 Uživatel úrovně 0

Je to dobry,myslim,ze hrace to trkne,ale jestli mate nekoho,kdo se citi slabej,tak by mohl to alespon zkusit - hodne zalezi,jak to P poda...Ale je to fajn prispevek -kdyz jsem si predstavil jednoho nejmenovaneho clena nasi druziny(Dankena),tak jsem se musel smat - nejspis by si zaplatil i vic davek:-),nesmrtelnost je zkratka nesmrtelnost...