Předměty

Rybářský šíp Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 23

Skupina: Zbraně

Cena: 8

Váha: 1 mn

Popis:

Tento šíp vyvinuli elfští rybáři na velké řece k lovu ryb lukem. Obyčejnými šípy jim to dělalo potíže, protože jim zmítající se ryby unikaly. Vypadá jako obyčejný šíp s delším hrotem, ale po bližším skoumání si všimnete zvláštního hrotu. Tento má coul za špičkou maličké panty a na nich ostré plíšky. Tento šíp přidává +1k6 k útočnosti. Pokud bude postava tímto šípem zasažena, bude ho z těla vytahovat 1k10+2 kola (složitá operace) a za každé kolo vytahování si odečte 2 životy. Samozřejmě se vyrábějí i šipky. Celá věc má jeden háček. Protože má tento šíp těžký hrot, snižuje se dostřel o 1k6+3 sáhů. Rybářské šípy a šipky se dají sehnat hlavně v rybářských vesnicích.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 23

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Kromě toho e se jedná o doela silnou věcičku, tedy nato že je na ryby, chci poukázat na zkutečnst že světlo se láme... V praxi to znamená že ryba, kterou vidíte z břehu ve vodě je ve zkutečnosti úplně nkde jinda, voda zkresluje, a proto ani větší útočnost nepomůže... "Ryby jsou vždy o krok napřed.."


 Uživatel úrovně 0

Pro rybáře dobrý.4*.


 Uživatel úrovně 0

No dobry, akorat mi neak nedochazi to, ze kdyz ve velke rece strelis do vody a klidne zasahnes rybu, ze ti proste neodplave...(proud)


 Uživatel úrovně 0

Textoris- rybarsky je asi proto ze kdyz se do ryby zapicne tak se jen tezko(diky rozeviracimu hrotu ) muze stat ze by ho ta ryba "vytrasla" a tudiz unikla ...Treba by byla mrtva ale elf by mel po veceri .........


 Uživatel úrovně 0

Háčky jsou na to, aby ryba nevyklouzla.
1k6 - To je dobré, protože to zvyšuje náhodný činitel, což je u lovení ryb důležité.


 Uživatel úrovně 0

Je to fakt nějaký divný s tou útočností a nejen to.podle mě se dá každý šíp střelit do vody a zavrtá se do ryby.


 Uživatel úrovně 0

To že šíp přidává k útočnosti je fakt prkotina.
A navíc nevim proč1k6.
Na snížení dostřelu se taky neháže.Proč.To je každej hrot jinak těžkej.
Na vytahování bych si házel na past obratnosti a ne 1k10.
Dle mě se skoumání píše se z - zkoumání.
Jinak dobrý nápad a stručně napsané.2* a to ještě s +.


 Uživatel úrovně 0

Rybářská????, nechápů, co má tato šipka společného s rybařením?????????Nápad je to dobrý, ale , bych to nazval spíše něco s t¨rhačem střev. A nechápu, proč se tam musí házet u útočnosti??????? Jinač dobrý nápad!!!!! A to vytahování bych dal podle hloubky!!!!!!!!!! A taky bych snížil trochu Uč. Za 3*


 Uživatel úrovně 0

Jo vcelku se to da jen mozna jestli bych ho nemohl pretvorit z normalniho sipu


 Uživatel úrovně 0

pěkne pěkne jen tak dale