Předměty

Ostrá pěst Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 26

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: +2 k síle pěsti/+3 k útoč.

Délka: 1

Cena: 15

Váha: 5 mn

Popis:

Určitě už každý z vás někdy v životě viděl boxera (teď myslím zbraň), účinou to pomůcku při bitkách.
A tato zbraň se našemu boxerovi velice podobá, avšak na konci nemá pouze ocelový polštářek, ale 4 velice ostré bodce. Tyto bodce nezpůsobují samozřejmě stínová, ale opravdová zranění, která jsou při úspěšném zranění o 3 vyšší (+3 k útoč.). Protože jsou tyto boce velice tenké, je při každém (i nepovedeném) útoku 5% šance, že se zlomí. Tato zbraň se hodí hlavně zlodějům, ale smí ji používat jakékoliv jiné povolání.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 26

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Celkem dobré ale ostnatý boxer existuje. A jen tak zlomit nelze a pokud to nemá být ostnatý boxer a ma to být boxer s břítama tak tam mohlo být, že každý břít přidává +1 k útočnosti tzn. +4 dohromady a kdyz se jeden ulomí tak bude útočnost jen +3 kdyz se ulomí 2 tak bude útočnost jen +2 a pod. To by bylo líp vyřešené.


 Uživatel úrovně 0

Mohu-li se optat, proč se to do DrD nehodí?


 Uživatel úrovně 0

Takové věci se do drd nehodí.


 Uživatel úrovně 0

Jinak asi budu muset:?)uznat to, že u zbraní tohoto typu měla být větší pouze útočnost. To s těma opravdovejma ubranejma životama jinak sedí... :?)


 Uživatel úrovně 0

Alastor:Jo, díval, mam tam komentář před tebou. Tygrí spáry byly napsaný až po mě, ale to neznamená, že to jejich autor ode mne opsal. Navíc, když jsem pátral ještě víc do historie tohoto webu, tak jsem podobných článků našel ještě víc, a myslím si, že to všichni od všech neopsali, prostě podobnej nápad.


 Uživatel úrovně 0

Nedíval ses na tygří spáry?????


 Uživatel úrovně 0

Dobré, ale do ÚČ je tých +2 príliš veľa - na to by museli mať aspoň 30 cm., čo bi ti ale zavadzialo a ťažko by ťa s tým pustili do ulíc.Ale inak dobré.


 Uživatel úrovně 0

Útočný číslo bych viděl buď na +1/+2 nebo +0/+3.
První eventualita je asi lepší - přecijen je snazší zasáhnout s timhle než holejma rukama. Záleží na tom, jak sou ty bodce dlouhý.


 Uživatel úrovně 0

To zas bude v naší vesnické hospodě rvačka.


 Uživatel úrovně 0

Už jsem to někde četl, ale budiž!