Předměty

Vejce draka Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 22

Skupina: Artefakty

Váha: 30 mn

Popis:

Vejce draka se nachází v hnízdě draka.(Jak jinak). Po zabití draka lze objevit jeho hnízdo a v něm vejce. Narozený drak si vždy zapamatuje tváře, které uviděl hned při narození.To znamená, že na tyto osoby (zvířata) neútočí ani jim jinak neškodí.Naopak jim pomáhá.Drak narozený v rukách hrdiny má vždy jako přesvědčení ZmD.Vejce se nesmí nijak poškodit. Když se jakkoliv poškodí, nikdy se zněj nic nevylíhne.Vejce se může objevit jen jednou za dobrodružství.V hnízdě je také jen jedno vejce.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 22

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Proč se může objevit jen jednou za dobrodružství ?
A asi trochu malá váha ale jinak se mi líbí že drak ti bude pomáhat.



 Uživatel úrovně 0

Celkem zábavný, ale prakticky nevyužitelný... Chybí tomu spousta věcí...

1* (těsně)
CrazyMys


 Uživatel úrovně 0

no to je strasne!:-( trochu sis mohl vyhrat s popisem a td. a,el jako pouzitelnosti se mi to jevi jkao absolutni konina!:-(

Tex.


 Uživatel úrovně 0

Tí drci sú nejaký neplodný.


 Uživatel úrovně 0

zajímavý doplněk- dost málo propracovaný.co když ten hrdina je ZkZ např temný elf zabiják který pobil spoustu elfů (dobrých) pro svůj národ je hrdina


 Uživatel úrovně 0

Ale něco na tom bude! Snad, kdybys to přepracoval, tak by to mohlo jít, ale do jiné rubriky. To by bylo docela dobrý, mít osobní gardu z draků! Jinak je pravda, že bojovnost draku, kteří hájí své hnizdo není tak nízká, aby ho mohl jen tak dobýt a sám!


 Uživatel úrovně 0

Jo to i draci mají dráčata? Já myslel že jenom Dračice.


 Uživatel úrovně 0

Nie su draci nahodou mnohotisicrocne bytosti? Alebo prinajmensom mnohostorocne bytosti. Takze, ak by sa aj niekomu dostal do vychovy drak, asi by dotycny typek nemal dostatok casu vychovat z neho druha v boji (alebo na co by ho mal). No a taky maly drak by asi bol druzine skor na obtiaz ako k uzitku. Akurat by po tlupe s malym dracikom isli hrdlorezi a zberaci drakoviny (alternativa slonoviny) a rozni zberatelia exotickych zvierat.
V zoologiji sa velmi nevyznam, ale nevsimol by si drak, ze sa nejak velmi na svojich "rodicov" nepodoba? A fakt - drak uricte nie je zviera s IQ 1. Je to normalna mysliaca bytost, castokrat inteligentnejsia nez cela tlupa.
Podla mna by to asi nefungovalo. A rozhodne to nie je artefakt. Mozno, keby sa to viac premakalo.


 Uživatel úrovně 0

No Artefakt asi fakt né.
1. Je to živá bytost.
2. Matka by hrdinu zakousla dřív než by si stihl uvědomit: "hele není tam nahoře hnízdóóóóó.
3. Proč by se drak nemohl vylíhnout dříve při poškození? Ptáče, či ještěrka se taky vylíhnou pokud někdo třeba 3dny před dobou vylíhnutí rozbije skořápku.
4. Nezdá se mi dobré dávat možnost hrdinům jen tak přijít k dračímu mláděti.


 Uživatel úrovně 0

Ha ,ha, ha, ha.......To jsem se pobavil......