Předměty

kord a dýka Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 19

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: 6/-1

Kvalita zbroje: +2

Délka: 1

Popis:

Toto je kombinace zbraní \"těžký kord\" a \"levoruční dýka.\" Jedná se o střední obouruční zbraň, zbytek vyplýva z popisu jednotlivých zbraní... S jednou výjimkou: i pokud dovolíte kouzelníkům používání kordu, neměli by používat tuto kombinaci - naučit se koordinovat obě zbraně vyžaduje trénink, na který během studia magie prostě není čas.
Obě zbraně se dají koupit samostatně, ale existují sady - kord a dýka - jejichž cena se liší podle uměleckého provedení, kazety na ukládání apod.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 19

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Tak tady bych změnil OČ na +3, neboť s levoruční dýkou a kordem se rozhodně brání při nejmenšim stejně dobře jako s krátkym mečem a dýkou


 Uživatel úrovně 0

Takze za prve
Lardo: Svet fantasy je jen na dohode hracu s PJ, pokud se dohodnou na westernu-je to jejich vec, pokud tam chteji mit strelne zbrane- proc ne? ...
Za druhe
myslim ze prispevku nic nechybi
Za treti
chtel bych podotknout, ze i ve svete fantasy plyne cas stejne nezadrzitelne, jako u nas.Tzn.:Pokud uz objevili strelny prach(bomba, rachejtle, torpeda, ...) tak je jen otazkou casu, kdy se zacnou objevovat prvni pokusy o pistole, pusky, atd.(velmi caste)
No a to je tak asi vse co bych chtel k teto diskuzi rict
PS:Jeste bych se chtel omluvit vsem zde pritomnym i nepritomnym, ze netvorim prispevky. Je to z toho duvodu ze na to nemam cas


 Uživatel úrovně 0

To se mi líbí, ale kozelníci by kord neměli požívat vůbec.


 Uživatel úrovně 0

Zharradan-Marr: Kdybych si precet napovedu a vedel, k cemu jsou ty levely a body nebo co to, ke vsem bohum je, tak by to bylo zamerny, ale takhle jsem to proste napsal, jak mne to napadlo... :))) BTW je nejak dulezity/k necemu mit ti jiny hvezdicky a vyssi stupne?


 Uživatel úrovně 0

Zharad: Znam Pj, který prsknul družinu do ameriky a hráli DrD ve Western stylu. Prej to stálo za h....


 Uživatel úrovně 0

Nepovídej mi, Aldarione, že jsi to nerozdělil záměrně! Teď tu máš né jeden, ale rovnou tři příspěvky - a to se počítá!
A já tu nyní mám né jeden, ale rovnou tři příspěvky do diskuze - a to se co? A to se počítá!!!


 Uživatel úrovně 0

Klidně sem prskněte příspevek na téma MINIGUN... Možná se bude hodit.
Kdo ví? Třeba se naše družinka přenese (jakousi trhlinou mezi světy) do Dritten Reich za 2.světový - pak budu vděčnej, když se na tomhle servru objeví parametry pro STEN-MARKa III, sovětský KALAŠNIKOV, útočný granát, poloautomatickou karabinu, skopčáckej plamenomet nebo plynovou masku. V bestiáři by pak mohl být třeba Hitler, gestapo, oficír, ... Už takle jsou tam Skinheadi. Mezi novými rasami by se mohli objevit třeba židi a árijci!


 Uživatel úrovně 0

Já to nechám i kouzelníkům ale budou mít postih jen 5/-1


 Uživatel úrovně 0

Připadá mi to zbytečné psát zvlášť - mohl jsi to napsat rovnou ke kordu a k levoruční dýce (obojí hezký nápad).


 Uživatel úrovně 0

SLABÉ!!