Předměty

Tronerovo kladivo Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Artefakty

Síla zbraně: 5 +5 + zvl

Kvalita zbroje: 3

Délka: 1

Váha: 40 mn

Popis:

Tronerovo kladivo vzniklo před velkým soubojem mezi Elfy a skřety, konkrétně čtvrtého roku 2 věku, kdy panovník jedné menší země Tronero posílal své vojáky a protože jich bylo docela málo, tak je vybavil kouzelnými zbraněmi. Sám pro sebe si přitom nechal stvořit toto kladivo. Jeho základem je válečné kladivo, které má hlavici ze zlatého a rukojeť ze stříbrného kovu přičemž obojí je pokryto zapomenutými rytinami, runami a ornamenty. Jeho zvláštností je, že se během jednoho roku, kdy se ho nikdo nedotýká, pokryje šedou vrstvou a tak si ho postavy mohou splést s obyčejným kladivem. Teprve když se ho postavy dotknou, povlak zmizí a postavy uvidí kladivo v plné kráse. Jeho hlavní schopností však je, že po každém dopadu kladiva z něj směrem kam kladivo mířilo, po zasaženém povrchu vyšle energetický výboj, který, pokud zasáhne, zraní za 3k6+2 ž a ochromí na tolik kol, kolik činí polovina zranění (zaokrouhluj dolů). Musíme také rozlišit dva případy: kladivo dopadlo na neživý povrch a kladivo dopadlo nestvůře přímo na kebuli. V prvním případě je zasažení past: obr - 10 - nic/3k6+2, v tom druhém je zasažení automatické. Tento výboj se dá použít 10× denně, poté postupně slábne. Slábnutí postupuje takto: 3k6+2/3k6+1/3k6/3k6-1/3k6-2/2k6-1/1k6, tedy se dá použít celkem 17× denně.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Díky...


 Uživatel úrovně 5

1)i u toho ochromeni nejakou past
2) pri zasahu vyleti automatycky blesk tak proc pak pises je ho mozno pouzit 10x a na konci tedy se dá použít celkem 17× denně
a kdyz je napsany ze poi kazdem dopadu kladiva z nej vyslehne energetycky vyboj
mel by sis to ujasnit mas 2


 Uživatel úrovně 0

Tohle je jen kouzelná zbraň, zbytečný artefakt.


 Uživatel úrovně 0

Zdá se mi to trošku přehnaně silné, ale je to artefakt, tak budiž. Měla by být nějaká past na odolnost, jestli ochromení opravdu nastane, takto by nebyl problém upižlat na první úrovni draka.
Já od artefaktů asi očekávám trošku víc než jen nadupané čísla