Předměty

Alessanova píšťala Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Skupina: Artefakty

Váha: 20 mn

Popis:

Existuje pouze jeden kus a další není možno vyrobit kvůli neznámému původu Toto je píšťala, na kterou hrál kníže Alessan 'd Tigana v dobách, kdy podněcoval nepokoje proti barbadiorskému tyranovi Albericovi. Pomocí schopností této píšťaly dokázal směrovat myšlení lidí, podařilo se mu těmito nepatrnými činy připravit velkou akci jeho stoupenců, vyhnat z Dlaně oba tyrany a obnovit jméno své země - Tigany. Po Alessanově smrti se píšťala uchovávala v chrámu Eanny, ale po několika desetiletích se ztratila při nájezdu banditů.

1. schopnost: Pokud majitel této píšťaly bude umět hrát na svůj nástroj a poctivě odehraje alespoň 3 směny, má možnost seslat na své posluchače tato kouzla: uhrančivý pohled, odveď pozornost a uspi okolí, a to tak, že zvolí píseň, která v posluchačích vyvolá dožadovaný efekt. Všechno to jsou chodcova psychická kouzla. Hráči na píšťalu dává dvojnásobný bonus k použité vlastnosti při hodu proti pasti.
2. schopnost: Musí být darována. Pokud je prodána nebo ukradena, ztrácí své vlastnosti.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 12

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Líbí se mi to, dobrej nápad, ale něco ( Nevím co ) tomu chybí, tudíž za 4*


 Uživatel úrovně 0

Do pr... Já jsem se uklik(blbá myš zrovna se musela cukat).Chtěl jsem dát 4* místo 5*.


 Uživatel úrovně 0

Dobrý předmět i když vím odkud si čerpal.A dal jsi jí i dobrý vlastnosti.Mně osobně by to nenapadlo.Ta historie je vskutku krátká, ale s tím toho moc asi nenaděláš.4*


 Uživatel úrovně 0

No, na artefakt by se rozhodně hodila obsáhlejší historie... 3*


 Uživatel úrovně 0

Jako artefakt bych to lepe propracoval. Takhle mi to pripada jako obycejny kouzelny predmet....


 Uživatel úrovně 0

Je to dobre já bych lepsí nenapsal.


 Uživatel úrovně 0

Mě se to náhodou celkem líbí... Sice to není nic extra (tedy mohlo by se to tam trošku vylepšit - ten komentář, ale jo, dobrý).


 Uživatel úrovně 3

Jinak píšťala je ze dřeva - nechávám velkou volnost na PJ. Já osobně si taky upravuji hodně věcí a většinou nedodržuji to, co někdo o tom daném předmětu napsal...


 Uživatel úrovně 3

Tak to teda NE! Žádný druhý nic nemám! A rozhodně bych se nesnížil k tomu, abych si přidával takhle body! U nás v Lípě jsem získal titul hlavní PJ (celého kroužku Dračího doupěte)! Nikdo na mě nyní nemůže vztáhnout ruku! Ale nic ve zlým...


 Uživatel úrovně 0

Erkenel: kamaráde to si to asi špatně pochopil (teď nemám na mysli tvé výtky - naopak s těmi souhlaím). Kubz je správcem předmětů, a možná že už to opravil, ale stejně i kdyby dal 4 hvězdičky, tak je to jeho subjektivní názor na věc. Správci sekce většinou nemají čas nato, aby tu ješte psali komentáře, už tak se toho musí hodně načíst (ale třeba almad, ten rád komentuje). prostě se stím musíš smířit.

To stěmi nepatrnými činy celkem chápu, no možná je to trochu neohrabaně napsané - i když tam ta akce není popsána, takže máš vlastně pravdu. Ale prtože máš velkou snahu > reputace up.

No a jinak? Průměrný přízpěvek, tj. 3 hvězdy