Předměty

Kladivo nářku Hodnocení: Geniální

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 18

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: 8/+0

Délka: 1

Váha: 140 mn

Popis:

   Provedl jsem již naši družinu celým podzemím. Náš zlodějíček Rico se opravdu činil, našel zde a zneškodnil více pastí, než v celém předchozím dobrodružství. Potvor, co jsme zde zabili, taky nebylo málo, ale to nejhorší nás čeká. Nyní stojíme před tou komnatou, kde se skrývá náš cíl - temný bojovník Alkor a jeho Kladivo nářku, které ukradl z temných kobek věží mágů a nyní je plánuje použít. Chystáme nyní finální útok. Klíče od dveří máme a past jsme již zneškodnili, nyní tedy přijde boj, protože s Alkorem se nedá vyjednávat. Dochází k jedné výrazné změně - nerozestavujeme se podle bojových schopností, ale podle myšlení...

   Kladivo nářku je zbraň chaosu, která byla vytvořena v temných stoletích a objevovala se jen u velkých bitev zla a dobra. Byla vytvořena k potírání dobra všude, kam se dostane. Její očarování je temné: ÚČ: 8/+0 je pouze proti neutrálním postavám. Při boji proti ZkD hlavice kladiva zmodrá a ÚČ se změní na 8/+5, proti ZmD hlavice zfialoví a ÚČ se změní na 8/+2, proti N - červená hlavice a 8/+0, proti ZmZ - krvavá a 8/-2, proti ZkZ - černá a 8/-5 (při boji se tedy vyplatí taktizovat jinak než obvykle). Při zasažení ZkD a ZmD je navíc roz +3% šance, že cíl začne 1 kolo litovat všeho, co ve svém životě nedokázal a stává se tak nepohyblivým cílem.
   Tento předmět doporučuji dát jako hlavní smysl dobrodružství (jeho navrácení do úschovy, nebo zničení) zkušenějším dobrodruhům. Zničení - tato zbraň nemůže být zničena přímo - první ji musí pokropit svěcenou vodou vyšší církevní hodnostář (záleží na vašem systému náboženství), aby se zmenšila magická pouta, která váží temná kouzla do kovů, z kterých je zbraň složena, a pouze poté může být roztavena ohněm draka nebo vhozena do sopky (znovu záleží na vašem světě).

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 18

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Až na ty parametry dobré. Takové sedmikilové kládě bych spíše dal větší útočnost a nižší SZ. Teda ne spíše, ale určitě!


 Uživatel úrovně 0

pěkný, ale řekl bych že je to takový.... nó..... obyčejný ale jinak super


 Uživatel úrovně 0

no jo...koukam ze pises super prispevky!...5*


 Uživatel úrovně 0

Dobrý, dobrý ale zas tak převratný to není


 Uživatel úrovně 0

Nevím co bych týhle super věci mohl vytknout...5*


 Uživatel úrovně 0

Dost dobrý zaslouží si to 5*


 Uživatel úrovně 0

vyborny:)


 Uživatel úrovně 0

Dobry napad - skoda, ze nehrajem na presvedceni:)


 Uživatel úrovně 0

Nevim nevim mně se to nelíbí.Nápad dobrej příběh dobrej ale ten boj proti přesvědčení ...................................3


 Uživatel úrovně 8

setsan: Pokud nehrajete na přesvědčení, tak to teda máte blbý. Může to s ním být zajímavější ( ale nemusí, záleží na kvalitě a přístupu PJe a hráčů) a tahle věcička vám bude nanic. Bonusy by se však daly přiřadit podle toho, jak se hráč chová ( hrdiny, co všem pomáhají charakterizuj jako ZkD a zločince, co okrádají nebohé stařenky jako ZkZ. Hru to nezmění, je to pouze pro potřebu výpočtu bonusů/postihů této zbraně, teda pokud se jí rozhodneš používat.