Předměty

Nänrinův Meč modré vlny Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Artefakty

Síla zbraně: 10 /+3

Kvalita zbroje: 0

Délka: 1

Váha: 30 mn

Popis:

Tato bájná zbraň tvaru širokého meče (známost si určí PJ aby mu zapadala do příběhu) dokáže, pokud si to uživatel přeje, vyslat modrou vlnu jakmile provede sek zbraní, ale nejvíce 30krát denně. Tato vlna je 3 sáhy široká a při letu rotuje. Pokud se jí někdo chce vyhnout, hází si proti pasti: Obr - 10 - vyhne/nevyhne. Pokud toho někoho zasáhne, ten si hází proti pasti: Sil - 14 - udrží se/je odvržen. Na tuto past si hází jen ti kteří před ním nechtěli uskočit. Tato vlna každého kdo neuspěl odhodí 5 sáhů daleko.Vlna má dosah 10 sáhů. Tento předmět se také brání proti ukradení svému majiteli, kterému se oddá během 1 roku užívání (ve kterém se bojovalo) čili vytvoří si mentální vazbu, která se dá přerušit jen uživatelovou smrtí. Proti ukradení se brání Blesky. Pokud na něj nenechavec sáhne poprvé, meč na něj sešle šok o síle 1 modrého blesku, pokud podruhé, tak šok o síle 2 modrých blesků atd. Pokud na něj sáhne ZkZ osoba s úmyslem ho ukrást, meč na ni sešle Barak Šachor a ZkZ zlodějíček si rozmyslí na něj sahat podruhé (pokud přežije). Obranný systém se aktivuje jen když uživatel svůj meč nevidí. Uživatel se při sesílání vlny může rozhodnout komu vlna ublíží a komu ne. Zároveň uživatel určí komu bude meč bránit se ho dotknout a komu ne. Tento člověk pak ucítí jen elektrickou ranku, která ho pravděpodobně odradí od dalších dotyků a zabrání mu v držení zbraně. Po odloučení od majitele se snaží najít si k němu cestu. Rukojetí napřed se sune po zemi rychlostí rychlé chůze přímo směrem ke svému majiteli.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Souhlasím s Vedrem, v rukou zlouna je to dobrá věc a navíc si ji postavy nemohou přivlastnit, což je dobře.


 Uživatel úrovně 5

Hmm, a co v případě vytržení zbraně při boji ? A jakou má obrannou hodnotu tento meč ? A jak se chovají odhození tvorové ? A .... :o)))
J.S.


 Uživatel úrovně 5

Me se naopak celkem libi. Nedal bych ji sice zadnemu z hracu, ale urcite nejakemu velkemu Zláčovi. Myslím si, že hráčům by byly její silné schopnosti časem i na obtíž, ale zlá bytost si s hrdiny dobře zadovádí....samozřejmě v mezích hratelnosti. Napsal Vedro


 Uživatel úrovně 0

Sune se k majiteli? :-) Vlna 30 x denně? :-o Popis? Výroba?Historie? 3*


 Uživatel úrovně 0

Docela silná zbraň...a ty protilupičský opatření...no 4*.Jenom ta rychlost posunu mi přijde moc rychlá.


 Uživatel úrovně 0

Docela silná zbraň...a ty protilupičský opatření...no 4*.Jenom ta rychlost posunu mi přijde moc rychlá.