Předměty

Nasávací flakónek Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Kouzelné předměty

Kvalita zbroje: 0

Délka: 5 c

Váha: 5 mn

Popis:

Je to flakónek, který má schopnost do sebe vtáhnout jakoukoli věc o rozměrech 10 x 10 x 10 coulů, na kterou míří hrdlo flakónku do 5 sáhů. Věc nesmí být nijak upevněná(Visací zámek na truhle). Objekt vtáhne jakmile se odzátkuje, po druhém odzátkování vypustí věc, kterou v sobě měl 1 sáh ve směru hrdla flakónku.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Nápad dobrej. Co když tam už něco je... Musím nejdřív "vysypat" a pak můžu tahat, nebo se to udělá najednou?

2*
CrazyMys


 Uživatel úrovně 0

A co třeba jak to vyrobit... a vůbec, všechno ostatní?


 Uživatel úrovně 8

NE,NE,NE! Vcucne,vypustí,nic jiného!Nedá se střílet daj se přechovávat živí tvorové...Ach jo.


 Uživatel úrovně 0

S těmi připomínkami souhlasím! 2*


 Uživatel úrovně 0

A zachová se kinetická energie vcucnutýho předmětu? Př: vsaju letící šíp. Můžu ho pak zase vystřelit a zabít jim?A co živí tvoři? Přežijou?


 Uživatel úrovně 8

Promiňte,opravdu uznávám že bych to mohl lépe rozpracovat.Vše co je vtaženo do flakónku ho opustí přesně ve stavu v jakém se do něj dostalo(rozloží se to na energii a poté se to složí na hmotu).Původní alternativa je v Alchymista-Předměty.


 Uživatel úrovně 0

A co se děje s vysátým objektem během "pobytu" ve flakónku? Přemístí se do nějakého paralelního světa? Zdeformuje se? Rozloží se a zase složí? A co třeba ovoce? Zkazí se po měsíci ve flakónku? A co hmotnost? Je to jen flakonek nebo flakonek +objekt? Chtělo by to trochu víc rozpracovat. ***


 Uživatel úrovně 0

Celkem zajímavý nápad, ale co kdyby do sebe vtáhl myš? Přežila by to? Zkrátka by mě zajímalo, jestli by to přežilo něco živého...:) 3*


 Uživatel úrovně 5

Možná, že mám chabou představivost nebo je to tím, že jsem dva dny nespal, ale prostě si to nějak nedovedu představit. To se ta věc smrskne, vcucne, nebo jak se to dá ještě vyjádřit? Asi jsem moula ale vůbec nechápu ani princip, ani účel. Prosím, prosím o podrobnější popis (a o pochopení mé nevědomosti :-)