Předměty

Krumpáč s ocelovým topůrkem Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Skupina: Zbraně

Síla zbraně: 2/+5

Kvalita zbroje: +1

Délka: 1,5

Cena: 25

Váha: 120 mn

Popis:

Jedním uchem dovnitř, druhým uchem ven, a přece to zůstane v hlavě. Co je to?.......KRUMPÁČ!!!! To je k charakteristice. Není snadné se s tím trefit, ale když už se to povede..... Smí tho užívat jen postavy se sílou aspoň +3. Mágové, ani hobiti a zloději NESMÍ!!!

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 12

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Naprosto nedostačující...


 Uživatel úrovně 0

Ale je to zase docela vtipně laděné, takže: 3*.


 Uživatel úrovně 0

Podle mě by to chtělo lepší popis. 2* :)


 Uživatel úrovně 5

A jak myslis to ocelovy topurko - jako ocelovou tyc - pak by mela byt nejaka past, ze ti to vyklouzne, napriklad uz pri zminovane 6+6+5


 Uživatel úrovně 0

4 Konias: Myslis, ze kdyby ti dal kroll jednu peknou 6 + 6 + 5 tak by jsi se zvednul ?Ja si myslim, ze i pres rytirskou zbroj by se tenhle krumpac dostal (natürlich zalezi na kvalite)!!!


 Uživatel úrovně 0

25zl. za kus nářadí co má každý pořádný sedlák doma? Trochu drahé, ne? A možná bych to nepřeháněl s tou silou zbraně ( krz brnění neprojde). 2*


 Uživatel úrovně 0

Docela chudej popis, ''neni snadne se s tim trefit'' - muzes alespon napsat jak by takovej zapis pasti vypadal????!?ZAtim nehlasuju, myslim, ze mezi 1* a 2*, ale skuz to alespon pro mne doplnit!!!


 Uživatel úrovně 5

Zajímavé, ale proč by to mělo stát 25 zlatých? To je trochu moc... viděl bych to spíš tak na 5 - 10 zl ale samozřejmě to záleží na typu světa... PS: je to obouruční, nebo jednoruční?


 Uživatel úrovně 0

Teda jestli má tvůj kudůk sílu s bonuse aspoň +3


 Uživatel úrovně 0

Jo kudukové můžou.