Předměty

Meč Kling Hodnocení: Geniální

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 13

Skupina: Artefakty

Síla zbraně: 12/+3

Kvalita zbroje: +2

Délka: 1

Váha: 30 mn

Popis:

Meč Kling kdysi dávno vyrobil theurg Elfibei, aby si měl s kým povídat, když už ho lidé zavrhovali (- chtěl ovládnout svět). I rozhodl se ho tedy ukovat. Kling vypadá jako dvouruční meč bastard, jen je o mnoho lehčí a také o mnoho lépe se s ním zachází (stř. obouruční). Je ukován z černého kovu a rukojeť má omotanou zelenou dračí kůží. Meč má tu výhodu i nevýhodu, že má vlastní rozum, mysl, přesvědčení (N) a inteligenci (10). Je také schopen mluvit. Jeho výhody spočívají v tom, že se ho nezkušený válečník může kdykoli zeptat na radu a on mu odpoví (cítí se polichocen). Na druhou stranu když se o něj nepečuje, nebo se s ním nemluví, či se cítí nějak jinak dotčen, urazí se a pak už záleží na PJ, co udělá (může v situacích, kdy se má být ticho začít řvát a smát se, nebo může odmítat jakoukoli konverzaci, může být naopak svými poznámkami velice vlezlý atd.). Pokud se postava chce s mečem udobřit, musí ho vyčistit, či s ním jít do boje, nebo jen před ním kleknout a omluvit se mu). Dbej na to, že meč má i svůj vlastní charakter a může některou z postav nesnášet a proto ji urážet, píchat do zadku atd. Za meč hraje vždy PJ.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 13

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Podobná otázka jako Démonova: Jak moc se dokáže meč pohybovat? Jen se sem tam vymrštit od zad či opasku a šťouchnout třeba tvora na kterého je zasedlí? Dokáže sám letět?

Za tímto účelem bych Klinga obdařil třeba 12 MG, který by využíval k akcím typu: 2 sáhy pohybu nad zemí – 1MG, 4MG akce (útok, švih do dveří…)

Dokáže Kling vnímat okolí. Myslím tím, že ho majitel vyhodí do 5 sáhové výše na úroveň okna a zda je Kling schopen popsat co se děje za oknem atd…


 Uživatel úrovně 0

Je to velice originální a hezké.


 Uživatel úrovně 0

Tohle se ti fakt povedlo......je to skvělý...zajímalo by mě, jestli se ten meč může sám pohybovat...


 Uživatel úrovně 5

Maasha, Eddy: Byl... to víte, že byl.


 Uživatel úrovně 0

Mě se to líbí,


 Uživatel úrovně 0

Mě se to líbí,


 Uživatel úrovně 0

Jako originální příspěvek se mi to nezdá sorry... nezdá


 Uživatel úrovně 0

Nebyl jsi náhodou inspirován Barvou kouzel ? Černý meč z meteorického železa Kring ?
BTW, i kdyby jo, tak ti to nezazlívám - chtel jsem udelat neco podobneho.
5*


 Uživatel úrovně 0

*5


 Uživatel úrovně 0

velmo mila vecicka len obcas naozaj neprijemna tebe dam 5*