Předměty

Elfibeiův prsten Moci nad zbraněmi Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 10

Skupina: Artefakty

Váha: 4 mn

Popis:

Před mnoha a mnoha lety žil kdesi na území bývalé říše Luthine lidský theurg Elfibei - což znamená Elfům podobný. Tento theurg byl velice nadaný, avšak také velice domýšlivý. Jednoho dne vytvořil své největší dílo - Elfibeiův prsten Moci nad zbraněmi. Když měl tento prsten někdo na ruce a otočil s ním, všechny zbraně v okolí pěti mil mu byly naprosto oddány. Když jim řekl, aby zabily své majitele, udělali to. Avšak každá věc má své mouchy a ani tento prsten nebyl vyjímkou. Jak už bylo řečeno, magie nesnáší hamižnost a zlobu (pokud není temná, ale ta je také zákeřná). Elfibei totiž propadl šílenství, že by s touto věcí mohl dobýt svět. To byla hlavní chyba. Když už totiž bylo vítězství na dosah a on stál na kopci obklíčen posledními odbojnými vojevůdci, dal prstenu příkaz, aby zbraně zabily VŠECHNY své majitele. A tak se stalo, že mu z boty vyjela dýka a podřezala mu krk...
Prsten vypadá jako zlatý kroužek obtočený stříbrným hadem posázeným drahokamy. Avšak je šance pouze 1%, že se jedná o skutečný prsten, protože během doby bylo vytvořeno mnoho kopií, které jsou ovšem nemagické a někdy i velice zdařilé.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 10

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je to moc pěkný, paráda, ale celkem moc silné...


 Uživatel úrovně 0

Říkat, že je to silné asi nemá cenu, ale rozhodně se mi líbí svou použitelností.


 Uživatel úrovně 0

Souhlasim s Griffinem.


 Uživatel úrovně 0

Myslim si, ze je to az moc silne. Kdyby to bylo jenom na jednu zbraň, tak bych dal 5*, ale takhle...


 Uživatel úrovně 8

Ehmm, rozhodně mi to připadá STRAŠNĚ silné. Popis nic moc (ale co bychom chtěli od prstenu), velká síla (kdyby to někdo našel tak by si urrčitě dal pozor a OPRAVDU by s tím svět dobýt mohl. Skutečně nevím, jak tomu někdo mohl dát 5* a nepřidat žádný komentář. Já osobně dávám 3*.