Kouzelnická Kouzla

Ledová střela *Sorvel sykr* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

Skupina: Materiální magie

Past: -

Dosah: 1

Rozsah: 20

Vyvolání: 1 kolo

Popis:

Sesláním kouzla kouzelník stvoří malý, ledový projektil, který vystřelí směrem k nepříteli. Cíl má 10 % šanci že uhne, ale pokud je zasažen, ztrácí 12 - 17 žt.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 6

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Lomená střela
Magenergie: +5 magů
Obor: EU

Popis:

Jedná se o nástavbu aplikovatelnou na v zásadě všechna kouzelnická kouzla s plošným účinkem typu "ohnivá střela" (určitý úsek rovného letu ideálně zakončený výbuchem).

Takové kouzlo sesílané s touto nástavbou může kdekoliv na své trajektorii jedenkrát změnit svůj směr až o 90° (je tak možné například seslat ohnivou kouli tak, že doletí na křižovatku dvou chodeb, tam odbočí, a zpopelní nepřátele ukrývající se za rohem, dále než kam by dosáhla exploze kdyby k ní došlo jen na křižovatce).


 Uživatel úrovně 5

Ledový blesk rulez. Toto kouzlo ani nesplňuje rovnici, že přímé zraňující kouzlo by nemělo zranit za více než za (2*magy) životů.

0*


 Uživatel úrovně 0

no libi se mi to ale pripominky viz elfkam


 Uživatel úrovně 5

Je zranenie spôsobené strelou zranenie ľadom? Ak hej, tak si to tam mohol napísať... Zranenie 12-17 životov mi na 5 magov pripadá veľa!!!

Dám 1*.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

preco prave ledova strela? To znamena, ze na "ladove nestvorky" to neucinkuje? kdesto na ohniveho draka je to zranenie dvojnasobne? alebo je to len obycajna strela, ale nazyva sa ladova strela? Tot moje otazky...