Kouzelnická Kouzla

Pavučina *Choref* Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

Skupina: Materiální magie

Past: Sil - 6 - rozseknutí/přilepení zbraně, Sil - 8 - vytržení/nic

Dosah:

Rozsah: 10

Vyvolání: 1 kolo

Popis:

Tímto kouzlem stvoří kouzelník pavučinu složenou z 1 coul silných, lepivých vláken, která jsou tak blízko u sebe, že se jimi stěží protáhne krysa. Pokud se vlákna někdo dotkne, okamžitě se přilepí, pouze je-li pavučina úspěšně rozseknuta, se zbraň v 50 % případů nepřilepí.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 6

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Akcelerační sliz
*Blivajzum Hyperium*
Magenergie: 20 magů
Dosah: 0
Rozsah: Kruh o poloměru 10 sáhů
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna
Obor: MA

Popis:

Na zasažené ploše se objeví podivný sliz, který zrychluje pohyb každého, kdo by po něm chodil, běhal, plazil se, apod. - tzn. netýká se tvorů, kteří létají nebo se vznáší. Pohyblivost bytostí na slizu se zdvojnásobuje, každá akce "krok" (a její kombinace) umožňuje posun až o dva sáhy. Zvýšení pohyblivosti lze kombinovat s působením kouzla rychlost.


 Uživatel úrovně 5

Není to úplně špatné, ale asi jsem rozmazlen DnD 3.5, které má kouzlo pavučina (Web) naprosto dokonale a precizně zpracované - včetně například toho, že pavučina musí být natažena mezi něčím, postihu na viditelnost v pavučině nebo například na zápalnosti pavučiny včetně rychlosti šíření ohně a zranění ohněm na kom shoří pavučina, atp.

Nevím nakolik je vhodné mít rozsah 6 magů za 1 s^2, se obávám, že to může být hodně přesílené - za X*6 magů vyřadit družinu CP o X členech.

3*


 Uživatel úrovně 0

chtělo by to víc rozepsat


 Uživatel úrovně 5

Celkom zaujímavé, ale trvanie by som skrátil (pavučina sa po čase tiež rozpadne samovoľne...

Dám 4*, je to pekné kúzlo.

S úctou Igi.