Kouzelnická Kouzla

Rozvaž *Fotaj* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Časoprostorová magie

Past: -

Dosah: 1

Rozsah: 5

Vyvolání: 1 kolo

Trvání: 1 kola

Popis:

Toto kouzlo rozváže jakýkoliv nemagický uzel.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Kinštův trik
*Fotaj Kinštae*
Magenergie: 5 magů
Dosah: 10 sáhů
Rozsah: 1 uzel / článek řetězu
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 kolo
Skupina: Časoprostorová magie

Popis:

Toto kouzlo v malém rozsahu změní průchodnost materiálu vůči sobě samému. Tímto rozsahem bývá nejčastěji jeden uzel nebo jeden článek řetězu. Co se stane potom je již jen otázkou vnějších sil působící na lano nebo řetěz v daném místě - článek řetězu propadne skrze články sousední a řetěz se rozpojí. Uzel, který drží pohromadě především díky tomu, že se jedná o kousek lana zašprajcovaný o jiné kousky lana, se najednou nemá o co šprajcovat a prostě se narovná. Pokud něco spojoval, tak se to rozpojí. Stejně tak je ale možné tímto způsobem bez pomoci zámku spojit dva rozpojené konce řetězu (krajní články se přidrží u sebe, ztrikovaný článek se našteluje mezi ně, a když kouzlo přestane působit, vznikne spojený řetěz).


 Uživatel úrovně 5

Hodně stručné a většinou bez užitku, ale někdy to může pomoci rozvázat kouzelníka, aby se dostal z ošemetné situace. Tedy většinou zcela zbytečné kouzlo, ale v družině, kde se často padá do zajetí docela nezbytnost. A to jsem ještě neuvažoval rozvazování lana u provazového mostu nebo lana zloděje šlphajího z hradeb, ale v těchto případech stejně dobře pomůže dýka.


 Uživatel úrovně 0

Dobry a originalní napad, ale formulovat to alespon do více vet by neuskodilo. Dal bych 3*, ale když to srovnam s jinými kouzly kterym davam 3* a porovnam to zpracování, tak by se mi to zdalo vuci tem ostatním nefer, takže 2*


 Uživatel úrovně 5

Jednoduché a účinné, netreba nič viac písať...

Proste 5*, zíde sa to.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

Tak jak řekl Adanedhel.


 Uživatel úrovně 0

Nápad je dobrý, ale zpracování...