Kouzelnická Kouzla

Svist šípů *Cawedol* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 11

Skupina: Iluzivní magie

Past: Int - 10 - 0

Dosah:

Rozsah: 50

Vyvolání: 1 kolo

Trvání: 3 kola

Popis:

Kouzlo vytvoří zvukovou iluzi letících šípů.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 11

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Jekot šípů
*Banshawedol*
Magenergie: 2 magy
Dosah: dotek
Rozsah: 1 šíp
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna
Skupina: MA

Popis:

Očarovaný šíp při letu vydává příšerný jekot, při kterém tuhne krev v žilách. Tento jekot slyší všechny bytosti do vzdálenosti 1 sáhu od trajektorie šípu, včetně cíle, na který je šíp mířen (nezávisle na tom, jestli se šíp trefí, nebo ne).

Každý, kdo jakot uslyší si hází proti pasti: Žvt - Int ~ 2 ~ nic / šok. Funguje na podobném principu jako ochromení příšerným zjevem zombie, tudíž bonus za inteligenci má negativní efekt. Šok vyvolaný tímto jekotem však trvá pouze jedno kolo.


 Uživatel úrovně 5

Velmi nízká využitelnost, podobně můžeme vytvořit kouzla na iluzi prdnutí (se nesmějte, takové kouzlo by aspoň mělo využití), kvákání žab, vytí vlka. Smysl by dle mého mělo udělat nějakou iluzi, která není omezena na jeden druh zvuků.

0*

tavoc: Se vším souhlasím, kromě toho, že před iluzí zvuku letícího šípu je spyšet zaříkávání kouzelníka - kouzelník může kouzlo seslat bez zvukové složky vyvolávání (2x magenergie, menší šance na seslání)


 Uživatel úrovně 0

Další kouzlo, které slouží pouze na upoutání pozornosti k osobě kouzelníka... Zbytečné.


 Uživatel úrovně 0

A co dál?????Rozutečou se a ......

Jednoduše nedodělané.


 Uživatel úrovně 5

Myslím, že pasca by mala byť menšia, lebo keď ti aj niečo sviští okolo hlavy, ale nevidíš to, tak si uvedomíš, že to môže byť ilúzia. Koľko šípov? Z akého smeru? Rozsah: dle dodané magenergie ??? O koľko za koľko a hlavne čo?...

Neprepracované, 0*.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

teda zase se mi to vubec nelibi je to skoro k nicemu!no nekde kde bude hluk tak tam to asi nikdo neuslysi no a tam kde bude tich tak tam je vetsinou bude malo lidi a toby bylo hodne nenapadny kdyz tam uslysej zarikavajiciho kouzelnika!
je to hloupost a zas je to k nicemu!


 Uživatel úrovně 0

Nechápu jak by se to dalo použít. Odlákní stráží? Proč by někdo střílel mimo stráže? Směrem k jiný skupině nepřátel? To by slyšeli i výkřiky nepřátel. Možná málo magů, ale mizivá použitelnost.


 Uživatel úrovně 0

Použitelné to je, ale chtělo by to dodat více magenergie.