Kouzelnická Kouzla

Falešné stopy *Myhlenorak* Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 8

Skupina: Iluzivní magie

Past: Int - 9 - 0

Dosah:

Rozsah: 100

Vyvolání: 1 kolo za 1 pár

Trvání: 2 směny

Popis:

Kouzlo vytvoří stopy, které kouzelník již někdy viděl, nebo mu je někdo popsal. Popisoval-li stopy hraničář, past se o 1 zvýší. Iluze je komplexní smyslová, takže se společně se stopami vytvoří i příslušný pach.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 8

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Falešné stopy
*Myhlenorak*
Magenergie: 10 magů
Dosah: dotek
Rozsah: 1 objekt
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: do příštího úplňku
Skupina: PS

Popis:

Toto kouzlo určené spíše pro použití CPčky očaruje cílový předmět tak, aby bytostem, které ho náhodou zahlédnou, připadal nějak důežitý nebo zvláštní - budí zdání, že není tam, kde by měl být, nebo se tváří, jakoby s ním ještě nedávno někdo hýbal, ale rychle přestal, když slyšel, že někdo jde, případně že ten předmět není jen tím, čím se tváří.

Efekt tohoto kouzla se projeví tak, že předmět získává nápadnost 30%, a to i při "náhodném objevení". Bývá použito jako prostředek pro zdržení nezvaných hostů s kleptomanickými sklony, neboť je nutí zabývat se věcmi zcela nedůležitými.


 Uživatel úrovně 5

Osobně bych spíše volil přístup:

a) kouzlo umí pouze hraničář (podobné už jsou)
b) jednalo by se o zlodějovu schopnost pro falšování stop

Kouzelník stopám nerozumí, takže jakýkoli hraničář by dle mého měl ihned pozat (pokud nehodí fatal), že ty stopy jsou divné (nenavazují nikde apod). Ke kouzelníkovi mi to vůbec nesedne.

Přemrštěná cena, malá použitelnost, kouzlo u nevhodného povolání: 1* za snahu.


 Uživatel úrovně 0

A s Igim taky!!!


 Uživatel úrovně 0

Opětovně souhlasím s tavocem.


 Uživatel úrovně 5

Pekné kúzlo, využitelné napríklad pri úteku, ale je tu dosť nedostatkov. To zvýšenie pasce pri popisovaní hraničiarom je podľa mňa trochu hlúposť, skôr by som hraničiarovi, ktorý tú stopu našiel pascu znížil a ak má psa, tak ešte viac. Navyše si nenapísal, aký efekt to bude mať, čo presne budú tie stopy robiť (pôjdu krížom cez strom?) a aký budú mať smer...

Opäť nespracované... 1* za nápad.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

je to zvlastni s tou pasti ale jak mu hranicar muze popsat stopy jako velikost nebo co?:-)mozna tvar no a pak co vytvori je a urci kam povedou nebo budou misto jeho nebo co nebo budou jen jednom urcenem miste abyto vypadalo jako ze spad z nebe a pak se zase vyparil nebo co chtelo by to kapku vic popsat si myslim!

od Tavoca


 Uživatel úrovně 0

Nevím proč by se měla past zvyšovat když mu ji popsal hraničář... To zní vcelku nelogicky.


 Uživatel úrovně 0

dá se použít