Kouzelnická Kouzla

Větev *Boch* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Iluzivní magie

Past: Int - 8 - spatření/nic

Dosah: 1

Rozsah:

Vyvolání: 1 kolo

Popis:

Toto kouzlo lze seslat jen na dlouhý rovný neorganický předmět (meč, pohrabáč). Po seslání se předmět změní v hůl nebo pokroucenou větev (dle přání kouzelníka). Kouzelník cítí v ruce původní předmět a může ho kdykoliv proměnit zpět bez použití magenergie. Hůl má stejnou SZ jako původní předmět a pokud je s ní někdo zasažen, automaticky uspěje proti pasti.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Antivětev
*Skorotelum*
Magenergie: 10 magů
Past: Int ~ 8 ~ prohlédnutí / nic
Dosah: dotek
Rozsah: 1 předmět
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 6 směn
Obor: IL

Popis:

Toto kouzlo lze seslat na libovolný dlouhý rovný předmět (větev, pohrabáč), a ten zdánlivě promění ve zbraň odpovídající délky a velikosti, případné bojové parametry předmětu však zůstávají stejné. Využití je přesně opačné než u chodeckého kouzla "větviřka" - umožňuje vytvořit zdání podstatně kvalitnějšího ozbrojení, než jaké je ve skutečnosti k dispozici.


 Uživatel úrovně 5

Větvička je chodcovské kouzlo, které má nízkou použitelnost, ale to nevadí, protože chodec vždy umí všechna svá kouzla. U kouzelníka mi kouzlo, které je jasnou kopií chodcovského kouzla meče nesedne - kouzelník je lepší iluzionista, takže by zvládl lepší iluze za méně magenergie. A jako obvykle, větvička z pravidel je lépe zpracována - umožňuje více věcí (např. jeden útok s bonusem +1). Tedy z mého pohledu 1* za přepis pravidlového kouzla.


 Uživatel úrovně 5

Presne ako chodcova schopnosť zmeniť svoj meč.

Znova neoriginálne, ale aspoň využiteľné... 2*.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

Zvláštní. Jsi mistr iluzí...


 Uživatel úrovně 0

Y


 Uživatel úrovně 0

R


 Uživatel úrovně 0

B


 Uživatel úrovně 0

O


 Uživatel úrovně 0

D