Kouzelnická Kouzla

Dvojník *Wexling* Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Vitální magie

Past: Int - 12 - rozpoznání/nic

Dosah: 1

Rozsah: 50

Vyvolání: 2 kola

Trvání: 6 směn

Popis:

Kouzelník tímto kouzlem vytvoří jednu dokonalou kopii sebe sama, které může uložit jeden příkaz. Dvojník se ho pokusí vyplnit a na jeho cestě ho zastaví jen zaklínadlo rozptyl kouzla. Zranění způsobené dvojníkem je jen stínové. Toto kouzlo se používá hlavně k odvedení pozornosti pronásledovatelů. Záleží jen na jejich inteligenci, než si všimnou, že jejich oběť stále prchá, i když má v těle několik šípů.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Dubl II
*Teom Magicus*
Magenergie: viz níže
Dosah: 0
Rozsah: Jen kouzelník
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna
Obor: MA

Tímto kouzlem je kouzelník schopen vytvořit hned několik dvojníků. Na rozdíl od dvojníka stvořeného kouzlem "Dubl" (viz. PPP), mohou tito dvojníci kouzlit, ale mají pouze jeden život.

Po seslání tohoto kouzla je kouzelníkova magenergie rozdělena mezi něj a všechny dvojníky, které vytvořil (Je dělena se zbytkem, dvojníkům je tento zbytek odebrán ve prospěch sesílajícího kouzelníka; Př.: Kouzelník s 20 magy vyvolá dva dvojníky. 20:3=6 zb. 2 --> Dvojníci budou mít 6 magů, kouzelník bude mít 8 magů).

Kouzelník může maximálně vytvořit pouze tolik dvojníků, kolik je třetina jeho úrovně. Tito dvojníci se mohou objevit kdekoliv do vzdálenosti dvou sáhů od kouzelníka.

Aby se kouzelník mohl naučit toto kouzlo, musí znát původní kouzlo "Dubl" a nejméně tři další materiální kouzla.


 Uživatel úrovně 5

Já zrovna moc spokojen nejsem, v pravidlech již je dvojník (*dubl*), lépe a důkladněji zpracovaný (tady nejsou životy, útoky, schopnosti co je a co už není schopen dvojník dělat apod.).

Tento je sice střednědobý, takže jistou mezeru vyplňuje, ale zase si nemyslím, že by dalšího dubla bylo tolik potřeba (zvláště takto nedodělaného): 1*


 Uživatel úrovně 0

Jedno z těch lepších kouzel


 Uživatel úrovně 0

Genialne. Jeden príkaz je málo. Viac za viac by bolo fajn


 Uživatel úrovně 5

Pekné, ale silné a za 6 smien by mohol ten "Dvojník" napáchať toľko škôd v nepriateľských radách (s príkazom "Choď tam a všetkých zabíjaj") len za 12 magov.

Veľmi lacné!!! Ale za nápad 2*.

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

Ano, je to ucházející, takže 3*


 Uživatel úrovně 0

Dobré.