Kouzelnická Kouzla

Magický kontakt *Tactus* Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 15

Skupina: Vitální magie

Past: není

Dosah:

Rozsah:

Vyvolání: 1 kolo

Popis:

Toto kouzlo je pouze doplňkem k vitálním kouzlům u kterých je potřeba navázat kontakt s vitální energií nějakého tvora. To jsou prakticky všechna vitální kouzla. 
Kouzelník se dotkne své oběti a sešle toto kouzlo, poté pokud bude chtít seslat např. Dotyk upíra či jakékoliv jiné vitální kouzlo, nemusí se oběti dotýkat, ale musí být v dosahu koule o poloměru 10-ti sáhů.

Toto je samostatné kouzlo, ale mistrům vitální magie (tj. těm kteří znají minimálně 5 kouzel vitální magie) se nezapočítává do max. počtu kouzel (Magický kontakt musí být min. 6-té kouzlo vit. Magie aby se nezapočítávalo jinak se započítá běžným způsobem).
Kouzelník poté nemusí svou oběť vidět, ty mohou být za stěnou, ve sklepě… prostě kdekoli.

Kouzelný dotyk jde zrušit zakouzlením rozptyl kouzla na oběť.
Pokud je oběť na kterou již byl seslán magický kontakt v dosahu „Zastav kouzla“ či jiné ochrany bránící seslání kouzla na prostor či postavu. A kouzelník sešle přidružené kouzlo (tj. kouzlo vit magie) považuje se automaticky že oběť uspěla proti pasti. Tudíž sešle-li kouzelník Dotyk upíra ubere sám sobě automaticky úroveň.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 15

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

DotykováAura
*Aureola Rozadura*

Magenergie: 25 magů
Dosah: 10 sáhů
Rozsah: 1 Objekt
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 6 kol
Obor: ČP

Popis:

Kolem cílového objektu se vytvoří aura o tloušťce pěti sáhů, skrze kterou je možné daný objekt ovlivňovat všemi efekty s dosahem "dotek" (sesílání kouzel, doteky nemrtvých...). Tento efekt funguje stejně i v opačném směru (kouzelník pod vlivem tohoto kouzla může dotekově sesílat na všechno v okruhu pěti sáhů). Dokonce je možné efekty obou aur sčítat (podmínka "dotyk" je splněná i tehdy, když se jen dotýkají obě aury).


 Uživatel úrovně 5

Jednoduché a dobře použitelné kouzlo, které zlepšuje použitelnost vitálních dotykových kouzel. Pěkné je i možnost zneužití kouzla proti kouzelníkovi, které kouzlo seslal.

Jednoduché, přesto efektivní a použitelné: 5*


 Uživatel úrovně 0

Vynikající


 Uživatel úrovně 0

Wery good


 Uživatel úrovně 0

Dobrý kouzlo na to, že je to "jen " doplněk. Rozhodně 5*


 Uživatel úrovně 0

No je pravda že tu je nepřehledný popis ale je to vynikající, nevím proč nedát 4*...dal bych 5*... ale je to docela levné, no dám 5*


 Uživatel úrovně 0

Jedine, co mi na tom trosku nesedi je fakt, ze na muj vkus je to docela levne...Mozna bych tam jeste nejak zpracoval uroven obeti (cim vyssi, tim vice mg) - ikdyz to taky neni to prave orechove, protoze, kdyz s nekym kouzelnik navazuje kontakt, tak ani nemusi vedet, co na nej jeho pomoci sesle, anebo na nej sesle rozdilna kouzla, cimz by padla smeety-ho pripominka (pocet mg zvysit dle narocnosti "utociciho" kouzla...)... Jinac velice dobre, takze davam 4*...


 Uživatel úrovně 0

Fakt husty kouzlo!


 Uživatel úrovně 0

puvodne toto bylo pouze jako dodatek k paratu smrti pak jsem se, ale odhodlal to dat jako samostatne kouzlo... mozna jsem natom pak malo zapracoval... no co uz

Redakce: ze bych si dal 5* ??? jakto ze mohu ohodnotit vlastni prispevek????


 Uživatel úrovně 0

Řekl bych že je tu akorát trochu málo přehledný popis. Jinak se mi to zdá dobré.