Kouzelnická Kouzla

Jiskření *Vakir* Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 7

Skupina: Energetická magie

Past: -

Dosah: 1

Vyvolání: 1 kolo

Trvání: 1 kolo

Popis:

Po seslání kouzla se kolem kouzelníkova prstu barevně zajiskří. Výboj je krátký a velmi slabý. Z toho plyne, že je prakticky nepoužitelný v boji, ale může dobře posloužit k odvedení pozornosti nebo k vystrašení magie neznalého tvora.

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 7

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Magenergie: Dle úvahy kouzelníka
Dosah: 20 sáhů
Rozsah: 1 bod na povrchu libovolného předmětu
Vyvolání: 1 kolo
Trvání: 1 směna
Skupina: Energetická magie

Popis:

Po seslání tohoto kouzla začnou mezi kouzelníkem a cílovým bodem přeskakovat jiskry magické energie podobné bleskům. Každý, kdo se octne na spojnici těchto bodů, je zraněn za 2k6+1 životů. Za každý "zásah" se magenergie kouzla snižuje o 4 magy. Kouzlo končí po uplynutí trvání, po vyčerpání magenergie nebo po zrušení kouzla, ať už externě rozptylem, nebo ze strany kouzelníka.

V případě sporu o pořadí, v jakém byly cíle zasaženy, rozhoduje jejich úroveň (popřípadě životaschopnost) - čím nižší, tím dříve byli zasaženi.

Vzdálí-li se cílový předmět na více než 20 sáhů od kouzelníka, výboje přestanou mezi nimi přeskakovat, avšak kouzlo se tím nezruší - jakmile se předmět opět přiblíží, jiskření se obnoví.


 Uživatel úrovně 5

Zase další s tvz. "cantrips". Ve formě jak je to napsáno, tak je to nepoužitelné - něco podobného vymyslím za chodu. U tohoto typu kouzel nejvíce záleží na zpracování a rozepsání způsobů využití. Takže ve výsledku tu máme sice hezký námět, ale žádné dílo.


 Uživatel úrovně 0

????????????????????????????????????A na něco smzsluplného to je ???


 Uživatel úrovně 0

je během výboje něco slyšet?


 Uživatel úrovně 0

nápad je to dobrý. bohužel, příspěvky podobné pravidlovým popisům tu moc neuspějí.


 Uživatel úrovně 5

Sorry, ale o ničom.

0*

S úctou Igi.


 Uživatel úrovně 0

hrua hruza a zase hruza proc bych na tohle mel plytvat jedno z kouzel a podle me je to zcela nepouzitelny a je to k nicemu!


 Uživatel úrovně 0

možná se dá se použít